Nu med Tärningar

Äntligen blev jag klar med Dragon Age II! Tack och lov för det då det inte var lika kul som första. Blä. Men jag hade svurit en ed med mitt gamer blod på att jag skulle spela Baldur's Gate 1 efter jag klarat av Dragon Age II, vilket jag gör nu.
Hela spelet är då baserat på Dungeons and Dragons 2.0 reglerna, reglerna ingen förstår och som inehåller Tacos som betyder att mindre = bra. Än så länge handlar spelet om att jag spelar som en snygg Wizard som har för lågt HP i en värld då allt vill se dig död. Och nånting om att du har vuxit upp i ett slott mitt ute i ingenstans och nån skurk dödade nån som tog hand om dig. = HÄMND. Men först ska jag dö lite mer då spelet är elakt svårt eftersom det är gamalt. Ingen nåd här inte. Första som händer när jag väl äventyrar är att jag hittar tre jävla vargar som mördade mig och mitt party på sex pers brutalt. Och så här tidigt i spelet får ingen dö då det kostar en förmögenhet att återuppliva nån. Spara ofta, ladda om ofta.

Så jag nämde att jag hade precis köpt det från gog.com (världens bästa sida förresten, dom säljer Heroes of Might and Magic 3 för 10 dollar) till mitt WoW guild. En fick "Bella ser Edward" reaktionen och berättade att han spelat igenom hela spelet en miljon gånger och hade en mapp för sparfiler på 60gb. En levande walkthrough alltså. EN SOM INTE SKRATTAR ÅT DIG NÄR DU ÄR TVINGAD ATT SÄTTA PÅ EASY MODE NÄR DET KOMMER VARGAR. DU VET VAD JAG MENAR.

Sen kom Tomas över och kastade "Icewind Dale 2" på mig gjort av dom som gjorde Baldur's Gate faktiskt. Mer spel i andra ord.

Vilket går ut på för övrigt att du är ett gäng äventyrare, här finns det monster och en affär. DÖDA. LOOT. DÖDA MER. Nånting om att rädda en stad också, men LOOT. Jag blev inte mördad brutalt av vargar i allafall där :DDet är precis vad jag sysslar med bortsätt från att slåss mot katten, nu för att hämta en JINX paket på Vivvvvvo med Monty Doo

Kommentarer
Postat av: Idura

WOULD YOU LIKE TO TRY THIS ON EASYMODE?!

2011-03-19 @ 19:26:34
Postat av: Celly

åååh jag älskar och hatar att spela lv 1 karaktärer i D&D XD Det är riktigt episka strider. Särskilt när en direrat vinner över dig. nickar

2011-03-20 @ 09:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0