The MMO edition and random rants edition.

Usch idag är det ett sånt där hemskt väder ute. Vädret då man vet att skolan har börjat, precis så där kallt att du måste sätta på dig en hoodie men inte så kallt att man behöver en jacka. Sen kom jag på att jag inte har skola.

För nån dag sen hade jag världens lyckigast stund, ett demo på Guild Wars 2 på Gamescon! I 9 delar som totalt var 40min lång. Ren lycka. Guild Wars 2 slogs sig nyss igenom till andra plats i "Topp 3 lista över spel som är bättre än heliga gralen". Om ni ens pratar med mig så vet ni att nummer ett är Diablo 3 och Clash of Heroes HD är tredje plats, överaskning! Tyvärr så dröjer ju det ett år eller två eller tre eller Diablo 3 tid innan Guild Wars 2 kommer, så medans dess får jag roa mig med Casualclysm- jag menar Cataclysm ursäkta. Men jag måste komma på ett Guild namn nu för mitt guild i Awesome Wars 2- jag menar guild Wars 2, ursäkta igen. Nånting som inte är för seriöst host host latin host host och inget för dumt heller. Svårt svårt svårt.

Därimot hade jag det jätte kul att få folk jag chattar med att spela Guild Wars 2! En kompis i Stockholm räckte det med att visa upp att man kunde spela som Viking Necromancer. Bara det krävdes. För min kompis i England behövdes det bara att visa upp när en elak ros- jag menar Lila drake flyger in och säger hej, jag är ganska duktig på att få folk att vela spela GW2 eller hur?Enda bra bilden jag fick på draken, bah.


Men aja, medans jag är sur över att spelet inte är i min hand just nu så kan jag roa mig med Persona 4 imorrn! Ifall om det nu kommer, annars kommer jag putta på Alva. Mer om Persona 4 när jag väl får det, jag roar mig med att jaga dom där jävla monsterna i Final Fantasy 10!

This day turns out to be pretty good

Aha! En ny dag utan Demon's Souls! Wooo! Vaknar perfekt utan att känna mig döds trött och kan ta mig upp ur sängen utan problem för en gång skull. Ingen granne heller. Toast dags! Toasten blir mat för en kung perfekt, bonus med massor av skrik från Mamma för att mackorna brinner upp. Sen för att åka till flygplatsen och hämta Mirrrrrrrrreeeeeeeeee.

Med ett nytt spel i laptoppen och internet är jag redo. Men det är inte allt, Nyhet om världens bästa spel, Diablo 3! Man kan tillverka saker nu via crafting, neat. En shockade syster upphämtning senare så är vi på väg hem, KÅRV!

Sen kommer jag inte på vad jag ska skriva så jag skriver det viktigaste som jag kommer på.

Gameplay trailer på Guild Wars 2 som ser awesome ut
Starcraft 2 avklarat sorligt nog, slutet gjorde mig peppad för Starcraft 2 Heart of the swarm (GÖR DIG REDO MY)
Spelet, Disciples 2 jag fick från Tradera är roligt, men svårt.
Godis chips läsk och Shutter Island

Jag känner mig för att lägga upp en bild...Varför kan det inte bli vinter?

Vad nu då? Vinter? Jag hatar ju vinter! Men det finns en bra sak med vinter. Inga insekter som flyger runt och försöker ta din cola.

Åkte iväg med Pappa till nån Carl Larson gård för lunch, inte direkt spännande. Men då jäklar kom Black Phantom "Geting" in. (För er som inte vet vad Black Phantoms är så är det en elit fiende i Demon's souls, riktigt jobbiga) Den höll på och jävlades med mig hela tiden! Satt på min mat, surrade ner i min cola och försökte mörda mig. Instinktivt så tänkte jag mig att det var Demon's souls och tog en bricka som en sköld för att slåss mot getingen.

Han höll på att surra runt mig medans jag försökte slå han med skölden men det gick inte eftersom han var för snabb helt enkelt. Jag kunde inte ha auto target på heller för att då hade jag blivit inspärrad på psykhem för att jag skulle stå och snurra 360 grader i ljusets hastighet! Så hur tar man en sån boss? Jo man gör en Riposte på den! (I Demon's souls kan man göra en perfekt parrering så one shottar man fienden, men det är lagom svårt att göra) Jag väntade tills den satt ner på bordet för att ladda upp en ny attack och då plötsligt slängde jag brickan på han. BLACK PHANTOM VANQUISHED! Fick 5000souls för det, räcker till pilar säkert.

Pappa skämdes bara över mig, vad har han gjort för att förtjäna en sån son? Jag hade jätte kul med det.


Som en bonus så har jag klarat av Demon's souls nu. Sista bossen var för jävlig. Han DROG levels av dig! Du vet den där level uppen som du spenderade 30k på? Oj, borta. Lol. Pappa har också "Jinxed!" Trait från Fallout, den gör att man har sån extrem otur... Att det påverkar andra! För slut bossen blev enklare när Tomas var med!

OH MY GOD IM THE FIST OF THE NORTH STAR JESUS CHRIST!

Nu ska jag vara tanke läsare: Nej men vad har Kim hittat på nu? En Unarmed Build i Demon's Souls? Eller berserk på grannen? Nja, faktiskt så har jag äntligen fått spelat...
Vad är det nu då? Jo det är baserat på Scott Pilgrim filmen som släpps i USA denna fredag och serie/manga böckerna. Jag är hemsk på att berätta så här kommer snabb versionen. Scott blir kär i Ramona, Ramona har 7 onda ex och vill spöa ner Scott för det. Döda alla. BANG. För er som är awesome nog att ha hört talas om River City Ransom som är det exakt som det. Alltså du tar dig från punkt A till B och slår ner allt på vägen. Samtidigt sammlar du mynt från fienderna då du köper mat/Musik/böcker som är Power Ups. Simplet och extremt roligt!

Nej men vad är detta? Ett helt inlägg då jag inte skriver hur Demon's Souls är elakt? Nepp! Idag blir det 100% positiv! Bortsätt från att det är skit segt att skriva addresser till Tradera som en kratta. Och sen åka till Vivo för att posta dom för att Pappa får anfall när jag frågar han. Bläh.

Edit: Scratch that, blev med tvingad på Demon's souls

Dubbel Trubbel

Har ni nånsin vaknat upp en timme tidigare bara för att ni har bestämt träff/möte den dagen? Det gjorde jag därimot, bara för att somna om till 12.00. Panik slagen springer jag ner, äter nånting och sen sitter och tittar på klockan långsamt till 15.00 då jag ska ta bussen in till stan för praktik prat i Arenan.

Och när jag kommer dit 20min senare... Så var det ingen som märkte! För er som undrar vad som hände (I andra ord alla som läser ;P) så ska jag börja den 7 september. Det är 09.00-13.00 tisdag och torsdag varje vecka. Att testa på då. Från början kör jag med Pärlplattor, woot! Aja, kaching säger jag bara.

Efter att ha sprungit runt på stan så ser jag min pappa gående, fast han är nog lite paranoid efter Demon's Souls. Det skulle jag också varit fast jag är ju inte det så ja. En kul grej man kan göra är att ta en klocka som plingar när man skakar den och så gör han roliga reaktioner! Nästan lika kul som att sätta en iskall burk Mountain dew i hans nacke. Jag vet att jag är taskig men han köpte faktiskt Demon's Souls till mig! Det är som att han skulle säga: Här får du min son, jag hatar dig. Demons Souls. Nja.

Efter att ha sprungit runt i ett träsk, skjutit ner nån prästinna som inte dyrkade min nya asatro, exploitat bort hennes livvakt så att han lämnade saker efter sig så tar jag mig till ETT till jäkla träsk, fast av blod den här gången vilket var bättre. Springa runt där i en timme... Och så kommer bossen, det var ännu en till sån där rolig boss ni vet.

Fast han hade en vän! Efter 3 minuter springa runt och sticka med spjutet så kommer det EN till! Exakt likadan! Det är som att jonglera fast bollarna är eldbollar. Eller nått. Femtio försök senare så dog dom och pappa's hjärta dunkade så högt att Grannen började min sina stenar igen! Fy fan.

Se på den ljusa sidan, imorrn kommer Scott Pilgrim spelet!

Blä

Nu för nånting som ni kan bli förvånad av. Väckt, tidigt, igen. Granne? Yes.
Därimot var jag ensam hemma hela dagen vilket leder till att jag kan skrika över TV/data skärmen utan att nån tittar på bortsätt från Alva. Hur spenderar man sån tid bra? Monster Hunting i Final Fantasy 10. Från Klockan 12 till 17 bara leta efter monster, skoj skoj skoj. Men jag fick ju prylar så varför inte?

Mitt i det roliga så ringde telefonen, det var verkligheten som ringde och sa att mitt liv dör September 6. Praktik helvete jag har faktiskt SPEL att spela! Aja en månad kan jag väl hitta på nått? Som att åka och bestämma arbets tider imorrn i stan.

Och nu en extra nyhet för er som skrattar när jag lider igenom Demon's Souls. Jag hatar Bana 4-2. Ett jäkla träsk som är bläcksvart, helt omöjligt att se nånting. Ständig Poison hela tiden också som en bonus. Okej men det låter väl inte lika jobbigt som resten av spelet? Då ska ni träffa en som jag är bekant med.
Träffa "Sir-kill-alot-of-players". Han har en gigantisk klubba som knuffar omkull mig när jag blir träffad och så timear han in perfekt en till träff PRECIS när jag reser mig upp. YOU HAVE DIED. Thank you captain obvious. Självklart så kommer det två stycken samtidigt när jag är i träsket. Står man i träsket rör du dig 50% långsamare och kan inte rulla. Behöver nog inte säga att det inte går att blocka deras slag och att dom slår över hela banan. Men dom har en svaghet. Asatron MEAT CLEAVER.
Helt underbart vapen det där. Roliga är att man behöver FAITH för att kunna hålla i det. Alltså man måste ha Faith i Thor eller Odin eller nånting. Låter perfekt ju, döda saker med ett gigantiskt svärd/klubba/stor vass bit metal och göra nordiska gudar glada, why not? Nä nu ska jag plåga mig själv med att levla i Final Fantasy 10.

Sömn är för vecklingar på Hosjöstrand

Varför varför varför får jag aldrig sova? Idag fick jag sova till 11.00 innan jag blev väckt. Grannen? Faktiskt inte. Det var min Pappa som hade sin jäkla Battlestar Galactica som dundrade upp till mitt rum!

Jag tvingar mig upp, bara för att lägga mig ner igen för att jag hittade DSet brevid sängen med världens bästa spel. Inte Clash of Heroes, men nära.Jag kan inte komma på nån dålig kritik alls över det här spelet! Eller jo, nånting kan jag komma på så som att det är inte lika allvarligt som Final Fantasy Tactics till PS1. Men strunt i det om det är nånting jag inte kan avgöra att det är bra eller dåligt så här det storyn. Så länge jag kan hänga med är den 10/10.

På tal om Final Fantasy så hade jag roligt med att få min syster att göra roliga reaktioner. Första ordentliga försöket så fick jag under 0 sekunder på Final Fantasy 10 Chocobo racet. Det är det bästa nånsin att jävlas syskonen med. Dom försöker i säkert mer än en halvtimme med det och så kommer jag kanske lite runt 13år gammal och tar det på 5 försök. Jag blev strypt.

Nä men nu spelar jag faktiskt själv och det börjar faktiskt bli svårt nu med bossarna i Zanarkand. Att säga att Final Fantasy är svårt är ganska generöst hahaha. Efter dom "svåra" bossarna fick jag Caladbolg med Tidus och fick in en sån där snygg OVERKILL träff på 20k. Hah.

Ica Maxi som inte är i stan har blivit min fiende. INGA. HUSVAGNAR. Vivo med, dom har husvagnar, men inga Badringar med Dill & Gräslök! Jäkla sommar som tar slut.

Nu skriker min Pappa på mig att jag ska spela Demon's Souls urk. Senaste bossen var en riddare med ett gigantiskt svärd som skulle få Sepiroth att skämmas. För extra lols hette han "Penetrator". Du får tro precis vad du vill.

Danananananana

Ännu en ny dag utan jävla grannar som jävlas med mig, härlig. Och när jag kommer ner så är jag inte övergiven! Bonus. Därimot är jag adminstatör (Nånting) med Tradera. Jag skriver som en kratta på brev hoppas brevbäraren inte får psykanfall när han ser mitt brev...

Där försvann min mamma på nått äventyr och hon berättade vart hon skulle till och med! Yesss då kan jag spela Starcraft 2 och skrika order på skärmen utan att mamma ser konstigt på mig och ringer psykhemmet. Nja, ett tag. Då jävlar kommer den där jävla grannen igen. Stenar? Nä. MOTORSÅG. WROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMM

Jag funderar på att hämta pilbågen men då slutar han den jäveln. Så jag går upp och har en date med PS2an, den snälla PS2an. Med Final Fantasy 10


Om inte bilden fyller dig med lycka är du konstig för övrigt.

Och nej jag struntar i hur alla skriker på internet att Tidus är en kråka. Ni vet vilken scen jag pratar om. Han är en jätte bra karaktär! Jag menar, hur många kan göra OVERKILL på Seymour? OVERKILL! Även om jag kan bryta spelets svårhetsgrad med ett karate hugg så är det fortfarande roligt. Nja, Final Fantasy 8 tar priset då för det.

Några hundra timmar med det jävla Bevelle Cloister så ska jag bråka med Seymour igen. Han ska få smaka på en fin OVERKILL igen. Ska precis gå in i fight med han men... Då ska jag med och handla, fan.

Som en bonus så kan ni skratta åt Korea http://www.youtube.com/watch?v=yNwlsEXvkxo&feature=player_embedded

30min Kite

Efter ett bra tag spelande av Final Fantasy 10 till 01.00 på kvällen så kan det nog bli skönt att sova? Jo då, tills 10.00. *DUNK* *DUNK* *DUNK*. Jag var väldigt nära på att öppna fönstret och skrika: KÄFTEN JAG FÖRSÖKER SOVA!

Nähä det gjorde jag inte. Går ner och upptäcker att jag är övergiven, igen, så jag sätter igång nån spel musik på datorn eftersom man får göra sånt när man blir övergiven. Allt är bra det, kanske fortsätter lite på Starcraft 2 eller lite Final Fantasy 10? Men då ser jag Demon's Souls på soffbordet. Dagen är förstörd.

Hatar jag det spelet? Självklart inte men om du har spelat det vet du exakt vad jag menar. Hatkärlek. Räcker med att jag kommer ihåg bossen i Värld 2-2 Flamelurker så får jag huvudverk. Problem? En hel del. Den snabba versionen är: 2 försök, 30min per försök och en jävla massa pilar och springa runt. Och panik. Mental High five när den väl dog, checkpoint! Två steg senare kommer en annan rolig boss.


*snyft* Om det inte vore för min manlighet som gamer var på spel skulle jag kollat Gamefaqs vid det här laget. 3 försök och hjärtat i halsen senare. Då ligger hans huvud så man kan springa och putta till han med sitt vapen vid det här laget, ett spjut. Men vad gör han? Han andas normalt vilket SKADAR dig! Jag dog inte men endå! Fy fan Demon's Souls, fy fan. Så jag skjuter ner han med en båge.

Måste. Spela. Nånting. NU.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0