Pay a man enough, and he'll walk barefoot in Hell

Ugh vad jag hatar att vakna på morgonen. Specielt när sin Laptopp är död, mitt hjärta behöver Heroes of Might and Magic 3 (Universiums bästa spel) för att kunna fungera på morgonen nu. Men ops, laddaren gick sönder för att den är gay. Samtidigt försöker jag få mig själv att inte se på Gargoyles igen, men det blev inte så lyckat. Ska jag se den igen ell- KIM DU HAR FÅTT PAKET! Jag lyckas dra mig på allt i mumie hastighet för att springa ner till mina föräldrar som försöker överge mig igen, fast paketet hindrade dom visst.

All energi återvänder till mig när jag sliter upp allt Nintendo 64 kid stil. Ett gigantiskt paket från Amazon, inehållande Walking Dead serie Tidningen del 1 och spelet Deadly Premonition, ett skräck spel. Medans det lilla andra fina paketet som ser ut att kunna hålla ett NES spel ligger där. Jag sliter upp det och hittar Mega ma- CHOKLAD? WHAT? Shockad drar jag ut en Lindor choklad med Sjö Salt. Jag vägrar tro på det, vem kan hitta på nått sånt elakt bus mot mig? Fortfarande shockad min visar jag upp chokladen till Mamma och säger: Dom vet vad jag bor... Hon bara skrattar och säger att chokladen är god. Säkert fylld med konspiration kakao... Men jag fick ett avi med saker som ska hämtas på Vivo visst, undra om jag får en Mountain dew med det?Nä, själv sitter jag och planerar på vad man ska göra i jul, se kusinen My bli lycklig över Scott Pilgrim spelet, se Tammy döda nån när hon blir arg på Link, igen. Eller säga till Mirre att hennes hår är ett bowling klot. Fast bäst blir det att klä julgra- DEN DÄR STJÄRNAN SER JU GROTESK UT PIER!!! Vad i helvete? Vem är det som hatar den fina julstjärnan i papp? "Höhö, ska vi ställa den här här?" "ÅH NEJ ALDRIG USCH!" Jaså, då var det dags igen. Julgrinchen. Ann Bené starring as the Grinch. Bara för att göra revolt ska jag gå med en tomteluva jag hittade och dricka cola i glasflaska till frukost nån dag, specielt med jultema på colan. Vet ni vad det bästa med julen är? Att jävlas med alla i släkten som ska köpa julklappar typ en dag innan julafton. Här sitter jag fint och dricker ur den förbjudna flaskan med alla (nästan) paket redo för julafton. Mouahahaha.

Om det jag får gifta mig med vem som helst bortsätt från mig själv är det brevlådan, jag hittar (ofta) massa roliga saker i den! Den perfekta vännen, han vet precis vad jag vill ha hela tiden... Han är nog ute efter mig. Idag tillexempel blev mitt liv komplett av paketet jag hittade idag.


Ni vet det där avsnittet med Pluto när han stjäl en grammofon och sätter svansen på skivan så att allt ljud kommer från Plutos mun så att det ser ut som han sjunger? Och att alla hund tjejerna skriker och svimmar? På ett ungefär så var det jag kände mig när jag hittade paketet i morse.


Just nu på praktiken håller jag på att lära mig att bli en Photoshop magiker. Fast jag börjar med Lightroom, ett lustigt litet Photoshop program där man ändrar ljus och kontrast och sånt. Fast det känns som jag behöver magiska svampar för att förstå varför alla spenderar tiotusentals timmar på det, jag menar, det är ju bara lite ljus! Hur extremt kan det vara? Det är som valet och mina föräldrar...

Sätt in din egna titel här, jag orkar inte.

Det finns alltid två skäl varför man slutar spela ett spel. Första är att man tröttnar på att du dör på samma ställe eller att du känner hur du blir gammal när du sitter i soffan och försöker se intresserad ut. Andra är för att du plötsligt märker att du fått anorexia för att du glömt äta. Vilket påminner om det senaste DS spelet jag leker med.


Rune Factory 3 är helt enkelt Harvest Moon, eller Farmville för er Facebookare. Bara att det är en Fantasy version av det. Du farmar saker, datear tjejer och sen springer ut för att döda monster medans huvudkaraktären fnissar som en tjej för att han levlade upp sitt vapen plötsligt. Det är fantastiskt, tre gånger har jag plötsligt sätt att det gått flera timmar utan jag märkt nått. Spelet har faktiskt en story som är nånting om att huvudkaraktären har minnesförlust blablabla, ur vägen jag ska farma och datea tjejer nu! Eller som Pappa skulle säkert föredragit, Datea farmer och farma tjejer. Huh. Fast min favorit grej i spelet är nog att ge saker till NPCerna i spelet. Man kan vara tråkig som din lärare eller jobbboss och gå fram till hanhon för att ge saken, eller så är du ung och häftig och slänger saken i fullfart mot personen så den stutsar tillbaka mot dig som du fångar igen! Dom blir lika glada då också och du får dig ett gott skratt när du fantiserar hur det ser ut i verkligheten.

Samtidigt försöker jag förstå raket vetenskapa also known as Fotoaffären (photoshop). Fy fan jag menar, va?! Allt står på typ ryska eller nått! Jäkla praktik som tyckte jag skulle leka med Photoshop. Aja, jag får hjälp av en tjej där iallafall som kan lite lite mer än jag iallafall :O.

Byorna i vårat hus kan vara rätt läskiga, man vet ALDRIG vad man kan hittar där egentligen. För inte så längesen hittade jag Metroid Prime 2 där, vilket jag glatt la in i Gamecube sammlingen (på tal om Gamecube, JAG VILL HA TILLBAKA MITT GAMECUBE HINT HINT MISSY) när jag plötsligt upptäckte att jag ställde det brevid ett annat spel. Metroid Prime 2. Vad i helvete? Har jag TVÅ stycken? Jag minns inte ens att jag köpt ett av dom! Första Metroid Prime var rätt meh, värt att spela. Men varför har jag två stycken av tvåan? För alltid ett mysterium... Fast ibland kan byron vara schysst, som i att kasta upp ett slitet fodral av världens bästa nostalgi spel, Age of Empires 2! Speleade det idag första gången på säkert 10 år nånting, helt underbart awesome fortfarande. Speceilt när jag kommer ihåg att det första engelska frasen jag kunde var "How do you turn this on" vilket gjorde att du fick en sportbil som hade maskingevär i din arme. Awesome!

Men åhååhåå, varför är det inte 10nde december än? För er som glömt bort vad som händer då så kommer detta!
Om jag kunde skulle jag automatiskt gjort det till Game of the year every year till DS. Men jag måste ju spela det först så... Men kom igen, det kan inte gå fel. Golden Sun 1 och Golden Sun 2 The Lost Age är bortom episka spel till Gameboy Advance. Perfekt blandning på roliga pussel, hemligheter överallt, brutala bossar, unikt klass system, bästa musiken nånsin till ett Gameboy Advance spel nånsin också. Och det bästa var ju att det fanns två stycken av dom! Tvåan gjorde allting bara BÄTTRE. Och så har den den mest drygaste bonus bossen i spelet. För att inte spoila för mycket så kan jag säga att du måste hitta alla hemliga Djinns (tänk dig små söta pokemons) i första spelet, då får du ett lösenord på en miljard bokstäver som du då kan föra över till tvåan! Att bara komma in i hur awesome det är är helt omöjligt. Men iallafall, när du hittat alla Djinns i tvåan också så att du har alla från ettan och alla från tvåan får du leka med herr bonus boss som älskar att göra så att dina karaktärer förlorar 75% stats poäng. Det är sånt man gråter till förresten.

Så ni förstår att jag är väldigt hypead för Del 3. Som tog hela 6 år på sig att komma.


Nej, jag tror jag måste trotsa lite familje regler och köpa en Nes. Mamma hatar 80talet serru. Alltså jag måste verkligen. Det finns för mycket spel jag vill ha så varför inte? :D. Aja, fast det blir efter Black Friday som är på måndag konstigt nog nästa vecka! Då är allting skit billigt i USA för att förbereda för julen. Då är det extra billigt med spel från Amazon... Hint hint.
För lite bilder man kan faktiskt skratta åt i det här inlägget så här kommer det viktiga "haha" bilden. Enjoy!


The Gamex edition

Ugh, att vakna tidigt är min ultimata svaghet. Som Kryptonit för Stålmannen. Eller idioter i dina partyn i World of Warcarft. Men hey...! Idag är det ju... GAMEX! WOOO! Tio tusen timmar senare...

Möt team Gamex! Starring super me och min överglada vän Mathias Clausen! Vi är 101% redo för att springa runt på Kista mässa och skratta åt folk som leker med Kincet! Alright!

Första som händer när vi kommer in är att vi upptäcker att man får gratis poster på Fallout New vegas. Ultimate super awesome sweet! Fast mindre awesome när den var gigantisk och så ska man bära runt på den...

Äntligen inne i folk havet! Hur mycket folk som helst där! Medans vi traskar runt så befinner vi oss i EXBAWKZ (xbox) området där folk fanatiskt försöker spela på Kinect. Varför? D: (För er som inte vet vad Kinect så är det en sorts kamera som registrerar din kropp så att du blir som en spelkontroll för spelet du spelar. Och vi skrattar åt det eftersom hela Kinect är ett skämt till alla Gamers i världen.) Jaså, dom spelar ju.. MICHAEL JACKSON THE GAME! Fast han blir inte till en robot. Jag därimot puttar till Mathias och frågar om inte han vill testa. Han fick rabies runt munnen och sa nej. Äsch.

Tre steg senare blir vi anfallna av nån personal från Nordea om nånting Spotify letande.  Plötsligt upptäcker jag att jag och Mathias ser för glad ut för att kunna säga nej så vi hade inget val än att lyssna. Ett år senare så befinner jag en skiva med nånting mystiskt på i handen. Vi springer därifrån fort.

Därimot var lyckades vi springa iväg åt rätt håll för att vi tog oss till SFbokhandelns lilla rum. Av rena lycka köpte jag en poster på Scott Pilgrim filmen för 69kr. Mathias bara suckar över att filmen är kass jämfört med boken så jag mobbar han lite med att jag kommer läsa både böckerna och se filmen. OCH. GILLA. BÅDA. Mouahahaha elaka mig.Plöstligt ser jag en TV som visar Diablo 3. DIABLO 3?!?! NY GAMEPLAY? Fan. Det var samma som jag hade sätt ett år tidigare. Men jag kunde fortfarande inte gå därifrån förrens Mathias drog iväg mig och sa att jag redan sätt det där. Det är ju Diablo 3 för tusan.

Vi traskar runt mera och upptäcker att vi har gått till vänster ungefär 8 gånger för mycket. Fast istället för att ha gått runt i cirklar så lyckas vi hitta nån mystisk liten avdelning


Ännu en gång blir anfallna av nån annan från nått mobil grej. Jag svarar direkt med att det enda jag kan om min mobil är att den har knappar och en skärm. IVÄG. Till Nintendos avdelning! Dom hade gammla Super Mario spel man fick spela, fast precis när jag sa "Ska vi sp-" så var det upptaget igen. Eff. Därimot fick jag se Donkey Kong Country som jag skrek GOTY till (game of the year), det var skoj. Mathias bara suckar över att det är Wii. Äh, han kan ju inte spel ;P

Plötsligt börjar Ann dansa kalypso. Vad fan? Vad var jag, just ja. Bakom Nintendo huset så fanns det en avdelning där man kunde köpa retro spel. Mitt hjärta stannar medans jag rusar ditt och drar ofrivilliga Mathias med mig. Det tog 5sekunder att kolla igenom allt och det blev en extrem besvikelse. INGE BRA SPEL ALLS JUH. Åååååh. Vi springer vidare
Alright, Blizzard! Fast ja, enda spelet dom hade var Cataclysm. Och nånting annat.
Kö! Såklart.
Men jag ninja fottade, elaka mig!

Men vi lyckades hitta en perfekt timing på kön så vi kom ganska långt fram! Det fick plats med 16 pers bara dock. 100000 timmar senare kom vi in äntligen. Och det var precis så att jag var den sista personen som kom in. Yessssss. Så jag spelade WoW första gången på ett halvår. Det var väl sig likt heheh, men jag fick ju testa expansionen så det var rätt sweet. Plötsligt när det började bli spännande med min Goblin Rogue så blev jag utsparkad från datorn. Fan.

Vi blev anfallna av nån annan den här gången. Den här gången av nån med en mikrofon och kamera. Vi blev plötsligt interjuvade! Han frågade bara om vad vi såg fram emot för spel och vi hade kul. Vi sa att vi hade kul. Och att jag såg fram emot Cataclysm för att jag inte kom på vad jag skulle säga. Vi är nu officiella TV Stjärnor, inga autografer.

Annan kul grej var att vi såg nån som cosplayade som Ezio från Assassins creed 2. Jag sa till Mathias att kolla rakt fram, han fattade inget. Jag bara va fan, ser du inte? Han fattade fortfarande inte. HAN SOM COSPLAYAR SOM EZIO, HAN HAR INTE ENS HUVUDET NERE FÖR BLEND. Då fattade han. Hoho.

Sen hittade vi ett litet stånd där dom sålde sammlarfigurer av allt möjligt. Det tog en bra stund att bestämma om jag skulle köpa en figur eller inte, men sen kom jag på att jag köper den online istället håh.

Whew, 3 timmar av allt gående så sprang vi till kafeterian.

Med vad fan menas med detta? Vi fick ingen kapsyl! (för er som inte vet så är kapsyler pengar i Fallout) Vilket bedrägeri. Taskigt.

Plötsligt skulle Mathias åka hem, så vi gick till ingången och sa farväl. Sen jävlades jag med Mamma och sa att jag ville åka hem när hon satt på tunnelbanan in till stan, mouahaha.

En och halv timme senare med bil åkning från Kivsta så funderar jag fortfarande på vad Kalypso är för nånting och varför inte köpte den där sammlar figuren för.
Och samtidigt kommer på att jag ska upp skit tidigt igen för att hämta Kalina och Jacke. Och ta emot CREDIT! på Arenan. Är man TV stjärna så är man det...

RSS 2.0