Göra en Kim

Och så var det tisdag igen, urgh. Aja, jag får iallafall göra klart min Mega Man platta yay. Lite senare när jag är i Arenan.

Stund senare kommer jag in i skaparrummet där jag jobbar och sånt, bara att ingen var där. Alls. Tillbaka till kassan och få nån att öppna. Bara för att inse att jag inte har tillgång till nånting. Så jag tänker, ok jag går väl ut och frågar bara. Går till dörren och drar i den, inget händer. Trycker knapparna brevid men dom var bara lampor. Drar igen och det går inte. Jag tror jag låst in mig själv.

Jag funderade på att göra en Tammy genom att hoppa ut genom fönstret fast sen var det ju så att det var markhöjd. Så mycket för den iden med att få pengar via försäkring. Därimot skriver jag ett SMS till Pier om: Jag vet inte hur, men jag tror jag låst in mig själv på Arenan! Han ringer upp panikslaget inom 2 sekunder.

Så jag bestämde mig för att spela lite på DSet, jag har ju alltid velat haft en bra anledning till det. 5min senare så kollar jag på dörren igen, ser argt på den och testar den igen. Fast jag puttar på den. Då gick den upp.

Det är nog bara jag som kan låsa in mig i ett olåstrum.

Aja min Mega Man blev klar iallafall.Kick ass födelsedag är Kick Ass
Woopido, då var man 18 år! Och regeringen passar på att ge mig ett röstkort som present. Tack, not.

Idag blev det uppväckning men with a twist. Jag ligger på kollar på nånting på Youtube medans jag hör Mamma/Pappa smyga upp för trapporna. Sen när dom är utanför mitt rum så stormar dom in och trixar med pasheinerna (Hur fan stavar man det?). Först får jag en bok formad present, sen en påse med en klämma på. Sen kastar Pappa en rektangulär jäkla grej på mig som väger fan flera ton! Tack för att du dödar mig på min födelsedag!

Ok ok ok, första presenten var första boken av MISTER PILGRIM! (scott pilgrim). Och påsen inehöll en hel del Lindor choklad :D. Och den gigantiska döds vikten var en back MOUNTAIN DEW! Hells yes!

Sen hoppar Mamma och pappa av 100% ren lycka som om ett barn får gå till leksaks affärn om att det är val idag. RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTAAAAAAAAAAA NUUUUUUUUUUU! :3. Grattis på födelsedagen förresten!

Så jag blir dragen till Hosjö skolan för att rösta, Mamma och Pappa tar det som om att vi ska till en rock konsär. Medans dom två tävlar om vem som röstar först så försöker jag räkna ut vem som har häftigaste namn på några lappar jag fick. När jag fyllt i en lapp så hör jag hur Mamma och Pappa gör en ordentlig High Five över att dom röstat.  Suck, vuxna är väldigt konstiga. Så jag kryssar i nån random person och lämnar in lapparna. Dom som jag gav lappen till såg ut att vara psychos av glädje över att det var val. Jävla Val.
Jävla Val.

Ok så vi kommer hem medans Mamma och Pappa pratar om valet IGEN, som om det vore en konsär, igen! Sen skulle vi visst åka till gruvan för att fika tror jag. Medans Mamma och Pappa håller på och Hjular fram för att dom röstat. Fika!

Självklart var kafet ett sånt där typiskt gruv hus som är extremt trångt. Andas lite och du rasar ner hela huset. Konstigt nog får vi ut 3 bullar och 50 koppar kaffe (till Mamma duh) och en Rio Cola.

Vi kom fram till att Valet är en uber extrem sport. Och det bör finnas en speciell Val kanal som går 24/7. Fast dom räknar upp rösterna en för en typ: Ja då har vi den andra rösten här och då ska vi se här... *öppnar* Jaså! En röst på person XXX! Kommer snart, ska begå självmord.

Sen det bästa nånsin på vägen hem. Helt plötsligt när vi är på vår gata så sträcker pappa armen över mig för att vinka. För NÅN anledning så första tanken som kommer upp är: HITLER HÄLSNING! Så jag säger det högt. Mamma dör av skratt, pappa gör pappa suck och jag är med Mamma.

Nä nu ska jag se Kick Ass! Jag ska göra som alla andra och säga att den är Kick ass.

Capitalism, ho!

Ni har säkert sätt mig flera gånger skrika om kapitalism, det är för att jag håller på och spelar det bästa spelet nånsin, Recettear! Det går ut på att du spelar som en söt liten tjej och hennes pappa lämnade en gigantisk hög med skulder och sen sprang iväg. Så istället för att rädda världen som i ett vanligt spel så öppnar du en Item Shop. Du vet hur roligt det är när du måste betala full pris för allt när du ska rädda världen i spel? Nu är det du som får göra så! MOUAHAHAHABilden är precis vad du ska följa när du spelar.


Inget är roligare än när du springer till affärn, köper saker jätte billigt och sen säljer tillbaka till folk för miljoner. Folk kan sälja saker till dig också, då köper du bara dom för 50% Bas Priset, väntar tills samma person vill köpa den och sen säljer du samma sak för 120% Bas pris. Väldigt roligt.

Ah just ja, ni undrar självklart hur det går med praktiken och vad som hände. Men men men... Kapitalism...? Äh.
Så jag fick gå dit vid 09.00 och skulle jobba till 13.00. Men han som jag skulle jobba för, Nils, hade ett möte visst så det blev bara till 10.40. Woo! Så jag gjorde det jag är bäst på, pärlplattor. Några sekunder senare står jag och Nils och ser hur super awesome det blir. Vi båda skrek typ: OH MY GOD DET BLIR SÅ SNYGGT. med eld i ögonen medans jag snabbt la ut alla pärlorna. Så min 8-bits Super Mario blev klar medans Nils plockar upp en till hink pärlor. Nån sekunds tystnad... Bakgrund...? :D Frågar han. Jag tänkte då: ITS ON NOW!

En timme senare och den blev halft klar. Mina fingrar är döda av alla spikarna på plattan. Ingen pincett you know. Så jag ska tillbaka igen på Tisdag faktiskt. 13.00 till 17.00 blir det då. Självklart fick jag ta bild på det sen när det är klart så räkna med en bild sen!

Ja visst fan, jag fyller år på söndag nästa vecka. Jag vet exakt vad jag vill ha för en gång skull. En Guild Wars 2 bok, Scott Pilgrim bok, en Trenchcoat från Jinx, en box Mountain Dew (Förvånad?) och en påse lindor choklad. Och en cigarr och hatt för kapitalism- ehm, ja.

Förresten så stal jag min Pappas iPod Touch. Och jag behöver mer spelmusik, öppen till förslag! Obs, SPELMUSIK.Dags för mer Kapitalism

Stay Classy

Jajajaja jag vet att jag inte är världsmästare på att uppdatera min blogg. Men jag måste ju faktiskt ha nånting att skriva om också, eller klaga på.  Som praktiken till exempel. Jag kan använda den värdefulla tiden till min skönhetssömn eftersom Grannen fattat hur man slutar låta på morgonen. Men åh nä, jag ska vakna 100 timmar innan väckarklockan går igång endå.

Vad gör man då? Ser på min nya favorit Disney Serie Gargoyles. Eftersom jag är värdelös på att förklara saker länkar jag bara intro, KÄNN PÅ DEN LÄSARE. http://www.youtube.com/watch?v=ygrEVnrg3Ic
Väldigt väldigt ofta glömmer jag att det är en Disney Serie också, men nog om det när det är roligare att klaga om saker.Bild relaterad eftersom det är mitt ansikte när jag ser på ett nytt avsnitt Gargoyles.
För nån anledning så har vi Vigselvatten i bilen som det står Felia på. Jag funderar på att ha den i väskan och slänga på folk som är jobbiga för att se om dom smälter. Du vet, for the lols! Tro inte att jag är konstig, jag vet att du vill göra SAMMA SAK.

Vilket får mig att komma ihåg när jag var på Bio och såg Toy Story 3 med Glorious Master Language svenska. Fast när jag såg den önskade jag att jag var Cyclops från X-men så jag kunde lasra sönder alla barn som gjorde ljud för sig. Och haha piratsystrar, den var bättre på svenska!

Och så har jag möblerat om Mirandas r- jag menar Spelrummet. Gardin tex. Jag kan ta bilder när jag väl känner för det vilket är nog imorrn eller nånting.

Och varförvarförvarför finns det ingen ENKEL version av valet? Det enda jag får är propaganda om exakt allting, så länge jag får billigare spel eller mer pengar är jag nöjd! Eller både och. Hela internet är fyllt med: RÖÖÖÖÖSTAAAAAAAAAA NUUUUUUUUUUUUU på oss. Och så är valet 19 september, hahaha jätte kul regeringen.

Nog klagat jag känner att jag måste slänga vigselvatten på Pappa.

RSS 2.0