Winter is coming

Så alla skriker på mig: BLOGGA OM DITT NYA JOBB. Så då gör jag väl det.

Jag har kommit till delen då familjen Stark har fått en varsin varg och ska nu läsa om Daenerys när hon bråkar med sin bror och sånt. Jag som är cool läser den på engelska för att jag kan och ja-

Vad menar ni med att det här är inte mitt jobb? Jaha. Igår så skrapade jag av färg på ett skickligt sätt på gamla fönster i typ 1h 20min nånting. Idag så satt jag på bussen och läste Game of Thrones hela vägen, missade bussen för CP Skolbarn på hälsning gården och var tvungen att gå upp till Ingarvet från stan. Med godis. Och Cola. Och en onsynlig (orkade inte) sibylla korv i handen. Och sen i två timmar satt jag och läste min bok och tog en tidigare buss ner till stan så jag kunde komma hem fortare. Men ack, jag blev hungrig och min mage skrek efter en riktigt Sibylla korv med strips så jag gick dit. Bara för att missa bussen sen. Så jag satt sen och chillade med min ex boss från Arenan i en halv timme och gav honom illamående efter att ha visat 3D på 3DS. Men jag ska skriva ordentligt nästa vecka då jag ska få nya tider så har har.


Men istället kan vi skriva om nånting lika viktigt, tex ett av mina favorit spel jag spelar igen.
Denna serie behöver knappast bli introducerad i familjen Bené, om du som läser har missat detta så... Uh... Ja, vad kan man säga? Men annars är det ett real tids strategi spel gjort av Blizzard som kom typ 2002 tror jag det var. Spelet blev populärt löjligt snabbt och det finns aktiva spelare online idag fortfarande.
Så imorse när jag vaknade klockan för tidigt så tänkte jag, hmm, lite Warcraft 3 innan jobbet kanske...? Så jag satte i gång det äntligen, det var inte direkt 5 år nånting jag sist spelade det.  Med fusk, men vet ni hur svårt det kan vara att spela ett strategi spel när man inte kan engelska? Det är jävligt svårt :O. Så jag kör Tutorial uppdragen för skojs skull men sen går allt åt helvete efter andra uppgradet, tre uppdrag saknas och jag hoppar direkt till huvud kampaignet med dom löjliga människorna. Vilket jag borde inte bli arg över men nu råkar det vara så att dom tre banorna inehåller en stor dos med den extremt, otroligt coola Troll rasen som råkar vara det bästa i hela World of Warcraft så en halv timme senare med hjälp av captain internet sitter jag där med ett stort flin på ansiktet när jag trycker på "START GAME." knappen, eller vad det nu är. Sen sa klockan "Problem?" och var almänt elak så jag sprang till bussen och hann med den.

Camping och Camping

"SAP! JAG FICK SAP PÅ MIG!"
"Vart är du nånstans?!"
"GRAVEYARD CAMPING!"
"Alltså det är så jävla kul att one shotta den där noob magen."
"Akta det är typ en rogue och feral druid med han där borta"

Några dagar sen var det full fart i huset när Mirre var hemma. Och vi hade inget att göra direkt så Mirre föreslog World of Warcraft, jag föreslog det bästa av allt. Låg level PvP (player versus player).
I World of Warcraft finns det delar av en utrustning som kallas för "BoA" eller "Bind on Account". Det är rustningar eller vapen som du köper på en karaktär som är max level och som du sen kan ge till en ny karaktär så att man kan levla i ljusets hastighet. Men egentligen behöver man inte riktigt Bind on Account rustning i WoW då det är fruktansvärt lätt att levla nu så vad kan man göra med det? Du spöar fem åringar i "Warsong Gulch" eller "Arathi Basin".

En vanlig spelar på ungefär level 12 kanske har lite runt 300hp, min Troll Hunter hade ungefär 650hp och jag sköt ner dom på väldigt få skott. Det är otroligt roligt att bara hoppa in i en PvP match där ingen vet hur man spelar eller har gear alls och bara ganka (Man dödar samma person flera gånger väldigt ofta) alla noooooobs, väldigt taskigt egentligen men så går det om man bråkar med ett uttråkat Troll. Ifall om det finns flera andra på din sida som har Bind on Account rustning då jävlar, då uppgraderar du gankandet till Graveyard Camp. Det betyder att du står precis där alla fienderna återupplivas och så skjuter du ner alla första sekunden dom lever. Det hände mig och Mirre lite runt 4 gånger kanske. Självklart händer aldrig sånt här på level 85 vilket suger, men det är också mycket mer balanserat. Mirre som spelade en Troll Rogue kunde bara smyga sig på nån bakifrån och hugga ner en noob i ett enda slag, vilket var svårt att missa då man hörde massor av glädje tjut och onda skratt från datorn. Men jag får mina adrenalin kickar av när det två eller tre som ska försöka döda mig och jag kitear (Du står på långt avstånd och kontrollerar fienden perfekt så att du inte blir träffad alls) och skjuter ner alla utan problem, det är awesome. Sen kommer en Rogue och puttar omkull dig när du klarade dig med jätte lite liv, har har.

Sen mitt i allt fick jag ett paket från Tyskland med spel jag beställt då jag tjuter: ÅH JAG ÄLSKAR TYSKLAND. Mirre säger direkt: NAZI. Och, uh, ja. Passa er jävligt noga med vad ni säger i det här huset, det är allt.

"Kolla det har slutat regnat!"
"Kill.... Me...."
"NEJ MEN PIER INTE SÅ DÄR."
"
Seeeen så har vi varit ute och grillat faktiskt i skogen. Det var skit roligt, det var fyllt med raseri, stress, panik, arga miner och dåliga citat. Mamma höll på att dö av panik när hon såg hur Pappa grillade korv och Pappa hade jätte roligt tror jag. Sen försökte Mamma se arg ut med ett mordvapen i form av en kniv i handen. Och så åt vi marshmallows emot ALLAs vilja utom mig och Mirres då, mmm, sen slogs vi med grillpinnarna så att Marshmallows flög överallt. Sen testade vi att kasta in en marshmallow direkt i elden och det var ytterst intresant att se hur den blev svart. Så jag tänkte på "Titta vi flyger!" och sa: "I like my women like marshmallows. Black." Och då dog alla tror jag.


Nehe, där försvann Mirre tillbaka till den elaka staden London.  Vad hittar man på då? Spela ett av dom bästa spelen nånsin kanske?

Underbart charmigt Roguelike spel på Steam som kostar lika mycket som 4 Mountain Dews. Storyn är bättre än allt annat i världen och den går så här: DU ÄR ÄVENTYRARE GÅ NER HÄR DÖDADÖDADÖDA LOOT. För er som aldrig spelat ett Roguelike spel så är varje våning helt random, det är fyllt med dödliga fällor, monster som vill döda dig och så klart LOOT. Det kan vara också extremt elakt ibland och då kan ju nånting sånt här för jävligt hända.
Monster Zoo heter det, ett rum som är överdrivet fyllt med en miljon (100 i det där rummet) monster som vill mörda dig direkt. Och du måste döda alla så klart. Vad händer?"Congratulations, you are dead." säger spelet och deletar din sparfil. Dör du EN gång deletas din sparfil direkt och du får börja om från början igen. Men det går att stänga av ifall om man inte känner sig för att köra om spelet hela tiden men då är det ingen Roguelike så jag kör med det på. Och varje gång du kör om från början går det mycket bättre än sist du körde, det är nånting väldigt beroende framkallande när det händer.

Egentligen borde jag packa och sånt skit eftersom jag ska till min nya praktik plats om en timme, men åååh. Jag vill spela Warcraft 3...

Midsommar edition typ

Jaha, då var det väl dags att man ska skriva nånting. Med vad fan ska man skriva om, inget kommer upp direkt i huvudet som jag vill skriva om. Bortsätt från att ha blivit mordhotad av Tammy när hon kör bil i L.A Noire, skrikigt döds hot mot TVn när hon ska jag efter skurkar och sånt förstås.

Midsommar, jag fick jobba som livvakt åt Tammy för att det var en clown som gick runt på sveden typ (wtf?) som skrämde ihjäl henne, as roligt. Men sen sprang alla i från mig typ så jag började leka med min nya vän, Nintendo 3DS med Legend of Zelda Ocarina of Time. Vilket Pappa så klart spelar och med det kommer det awesome citat så som:

"Jävla idiot..."

"OCH SÅ KOMMER DET EN SÅN DÄR!"

"KIIIHIIIIIIIIIM!"

"Snåla jävlar..."

"KIM. HJÄLP. NU."

"OCH SÅ GÅR HAN IN I DEN SÅ DÄR!"

Det är alltid lika roligt att höra han skrika på 3DSet, specielt när han suckar och stönar av hur enkelt problemt var egentligen när jag löser det snabbt :D
Eller hans hat när jag säger "Jag klarade nyss av eld templet pappa och jag har två hands svärdet som gör DUBBEL skada också."
Men sen kom jag ju in i Vatten Templet så det ska bli jävligt kul att lösa, igen.

På tal om vatten gjorde jag årets manligaste sak, jag satt uppe med mina pärl plattor (JAG HAR BÖRJAT ÄNTLIGEN OCH TAR TYP EMOT BESTÄLLNINGAR OCKSÅ *ängla ljud*) medans det regnar/åskar. Jag skulle egentligen varit med och raidat med mitt kassa guild i WoW men åskan hälsade. Men sen slutar det regna, lite, och jag tänker efter jävligt noga. "Skulle det inte passa med en cola just nu...?"

Några minuter senare cycklar jag iväg glatt i regnet till Vivo medans man hör mammas olyckliga ylande från huset. Det regnade som fan och jag såg ut som jag hade badat med kläderna på när jag väl kom hem. Värt det? Cola + Mountain dew så, ja.

Dagen efter invaderade Tomas mitt hus med Mountain Dew, Husvagnar och ett stort behov av att döda monster och ta loot. Så vi satte och spelade Dungeon Hunter: Alliance, ett spel till PS3. Eller SLASH, KILL, LOOT: The Game som jag kallar det för.  Men alla spel måste väl ha en story? Tetris har ju att man ska träna terrorist bom- jag menar, uh, få hög poäng...? Men det har inte Dungeon Hunter: Alliance, tror jag. Vi skippade alla cutscenes för att jag menar, story i hacka/hugga spel? Madness. Sen blev vi typ bortkörda efter vi hade dödat för mycket monster under dom korta 4 timmar nånting så vi sprang upp och spelade LEGEND OF ZELDA THE ADVENTURE OF LINK.

http://www.youtube.com/watch?v=4GxARm_QiCo&feature=related

Så mycket dog vi inte egentligen men det var ganska mycket sånt här och så hån skrattade vi åt varandra när man blev träffad av löjliga saker som tex slimes eller BUBBLOR


Och sen flydde vi falun typ och nu är jag typ i Stockholm och har jätte tråkigt medans jag väntar på att alla ska typ komma hem så jag kan typ göra mer DAILIES i WoW.


Vi behöver alltid en rolig bild nånstans så ta min favorit katt och allas idol på samma bild

http://i81.photobucket.com/albums/j202/Ryumaa/1309723222056.jpg

Och så klart Link

http://s81.photobucket.com/albums/j202/Ryumaa/?action=view&current=1308936998127.jpg

RSS 2.0