ZOMBIES SIDAN HJÄLP PANIK

"Granat! Mina! Flare! MINA! LIV, TA LIVET. GRANAT. SVÄRDS KILLE. HOPPITOS! OH SHIT OH SHIT OH SHIT. MINOR. Fan slängde för mycket. MÅLET SPRING SPRING HIGH FIVE YES"

Så lät det ungefär i huset klockan 02.00 nånting mitt i natten när London systern Mirre var hemma och vi spelade spelet Dead Nation. Det är du, din bästa vän, några coola vapen VS för mycket zombies. Brotastic! Eller Broette blev det. *ahem*

Meeeeen det gick över för fort, bläh.

Torsdagen hämtade vi henne och så skrek vi saker vi ville göra på vägen hem. Sen halv somnade vi framför Scott Pilgrim. "My name... is MATHEW PATEL!"
Hohoho

Fredag = Pizza. Jag blev runt släpad på stan i ett år och indragen precis överallt. Men som tur är så är jag härdad mot sånt elakt. Och så hade jag mitt rosa/Lila/whatever PSP med Tactics Ogre Let Us Cling Together. Jag köpte en till PS3 kontroll också så nu har jag ett svart PS3, en blå kontroll och en röd kontroll. Dom passar så fint ihop. Därimot gjorde vi nått episkt. Vi såg...(Känn på den Google! Jag är den enda personen som har en bild på världens bästa FILM)

Sen den fina stora cirkeln där det står "SVENSKT TAL". Det blir inte bättre än så! Men att få ihop VHSen var ett arsle. Sladdarna var typ en millimeter långa så jag var tvungen att hammra ihop den så den blev ett med TVn (den stog brevid tvn). Sen lät den *HOST HOST* och spottade ut typ en miljon liter damm över hela golvet (Det gjorde den inte). Men nästan. men den funkade perfekt annars! Suck on that DVD!

Prins Siegfrid var för snygg för Prinsessan Odette. Han borde ha dumpat henne och gift sig med en spegel. Mirre sa att han var nästan lika snygg som Link.

Sen gick vi ner och sköt lite zombies och bråka med Alva typ. Sen dumpade Mirre mig för en Mac. Strand.

Lördag. Hemma ensam i typ ett år. Men jag hade skoj iallafall med Baldur's Gate, woohoo.
SEN SKÖT VI EN MILJON ZOMBIES OCH SKREK OMGOMG DÖDADOM HJÄLP ARGH. Till 02.00 nånting, det var awesome.

Sen innan jag vaknade invaderade mirre mitt rum, tog ett USB minne och flydde från Hosjöstrand. Åååh

Nu med Tärningar

Äntligen blev jag klar med Dragon Age II! Tack och lov för det då det inte var lika kul som första. Blä. Men jag hade svurit en ed med mitt gamer blod på att jag skulle spela Baldur's Gate 1 efter jag klarat av Dragon Age II, vilket jag gör nu.
Hela spelet är då baserat på Dungeons and Dragons 2.0 reglerna, reglerna ingen förstår och som inehåller Tacos som betyder att mindre = bra. Än så länge handlar spelet om att jag spelar som en snygg Wizard som har för lågt HP i en värld då allt vill se dig död. Och nånting om att du har vuxit upp i ett slott mitt ute i ingenstans och nån skurk dödade nån som tog hand om dig. = HÄMND. Men först ska jag dö lite mer då spelet är elakt svårt eftersom det är gamalt. Ingen nåd här inte. Första som händer när jag väl äventyrar är att jag hittar tre jävla vargar som mördade mig och mitt party på sex pers brutalt. Och så här tidigt i spelet får ingen dö då det kostar en förmögenhet att återuppliva nån. Spara ofta, ladda om ofta.

Så jag nämde att jag hade precis köpt det från gog.com (världens bästa sida förresten, dom säljer Heroes of Might and Magic 3 för 10 dollar) till mitt WoW guild. En fick "Bella ser Edward" reaktionen och berättade att han spelat igenom hela spelet en miljon gånger och hade en mapp för sparfiler på 60gb. En levande walkthrough alltså. EN SOM INTE SKRATTAR ÅT DIG NÄR DU ÄR TVINGAD ATT SÄTTA PÅ EASY MODE NÄR DET KOMMER VARGAR. DU VET VAD JAG MENAR.

Sen kom Tomas över och kastade "Icewind Dale 2" på mig gjort av dom som gjorde Baldur's Gate faktiskt. Mer spel i andra ord.

Vilket går ut på för övrigt att du är ett gäng äventyrare, här finns det monster och en affär. DÖDA. LOOT. DÖDA MER. Nånting om att rädda en stad också, men LOOT. Jag blev inte mördad brutalt av vargar i allafall där :DDet är precis vad jag sysslar med bortsätt från att slåss mot katten, nu för att hämta en JINX paket på Vivvvvvo med Monty Doo

RSS 2.0