Lord of the Video game edition

Så vad gör man också när man är ensam hemma? Slåss med Alva, mmm. Lägga pärlplattor, jo... Eller så kollar man om alla Sagan om Ringen filmerna.

Jaja vi kan allt det här redan, Frodo ser ut som ett ledsen rådjur, Aragorn är cool, Legolas får flickorna att svimma blablabla. Men om det var nånting som blev riktigt lyckat så var det att spelen baserat på Sagan om Ringen var faktiskt helt okej. Dagens standard för film spel är att göra dom så dåliga som möjligt för att få så mycket pengar som möjligt (Troll logik), men Sagan om Ringen klarade sig rätt bra, för det mesta.Det finns en miljon olika spel baserat på Sagan om Ringen, inte lika mycket som Star Wars men nästan. Det första spelet jag minns att jag hyrde var Sagan om de Två Tornen till PS2Det jag minns från det var att det var faktiskt riktigt roligt. Ett hack and slash spel som utvecklarna fick till helt okej, det kanske inte var riktigt det bästa spelet nånsin men det var ett sånt där spel som du ville verkligen låna från nån kompis som hade köpt det. Eftersom det var lite väl länge sen jag spelade det så minns jag inte direkt nånting om det, bortsätt från att sista banan i Helm's deep var för jävlig. ORCS EVERYWHERE, NO HEALTH POWER UPS AT ALL. Och så dog man. Fast en annan sak med det spelet var att det började inte där de Två Tornen filmen börjar utan spelet börjar från Rivendell när Frodo och kompani teamar upp och springer iväg för att starta filmen. Hmm jag undrar om det är svårt att spela det på en emulator, man kanske skulle göra det?
Och sen kom Konungen's återkomst. Mother of god, det är nog det bästa film baserade spelet nånsin faktiskt. Igen, jag skriver det jag minns från spelet. Det var ett hack and slash spel som de Två Tornen var, men det här var mycket bättre. För det första, det fanns Co-op, alla vet att hack and slash spel som har co-op kan helt enkelt göra ett "meh" spel till "YES!" spel. Du fick spela som alla karaktärerna, inklusive Frodo och Sam (Bläh, segt) lite överallt i hela Middle Earth. Alla dom coola scenerna var med i spelet i form av hack and slash, inget var glömt. Fast det är ju klart, vissa scener var ju lite svåra att lägga in i spelet med tanke på att man kunde spela två stycken. Minns du när Sam ska springa igenom spindel grottan för att rädda Frodo? Minns du när han klonade sig själv för att göra det mycket enklare? Eller minns du när Faramir och Pippin dödade Gollum i Mount Doom? Eller när Aragorn fick hjälp av Frodo inne i spökgrottan? Well i sure don't! Men ja, film spel är film spel, det var faktiskt jävligt roligt och helt värt pengarna, om man hade vän såklart. Ensam var spelet inte lika kul, och så var det elakt svårt. Just like in the movies!

Det kom faktiskt Sagan om Ringen till Gameboy Advance också, de två tornen och konungen's återkomst (Jag gissar väl på att första filmen var inte så rolig att göra film på). Båda spelen var hack and slash (Kan man göra nånting annat än det), men det utspelade sig som en Diablo klon. En dålig Diablo klon ifall om man jämför med det spelet då, men om man struntar i det så var dom faktiskt inte helt fel. Bortsätt från att svårhetsgraden är knuten till din tur med LOOT. Men nå väl, sånt fixar lite fusk koder till sen.

Och inte så konstigt så kom det ett online spel på Sagan om Ringen som då hette "Lord of the Rings online: Shadow of Angmar.". Jag och syster Celina spelade det tillsammans minns jag, jag spelade en Hob tank och hon en Alv bard som kunde skrika tillräckligt högt på monster så att dom dog, minns ni det från filmen? Det spelet var rätt coolt faktiskt och rätt mysigt då spelet fokuserade mer på PvE (alltså att man bara dödar monster och questar) istället för att göra allting som WoW gjorde. Det hade till och med en story line som utspelade sig samtidigt som böckerna/filmerna och man fick springa och säga hej till huvudkaraktärerna, fast du fick inte göra det dom gjorde (rätt säker på det iallafall). Minns du i gruvorna i Moria när Soldaten Swedwardkxx kom fram och one shottade alla orcherna för att sen loota dom? I sure don't remember that! Därimot var det rätt coolt att en av proffesions man kunde göra var att man odlade hasch som du sen kunde röka på för att få effektiva buffs, jag skojar inte. Spelet hade dock ett liiiitet problem, ett visst annat MMO sa hej och spelet fick aldrig riktigt alla spelarna som det behövde, vilket var rätt synd för att det var faktiskt rätt roligt. Om man vill testa nu för tiden så är det Free to play, men man behöver betala för dom coolare sakerna.

Så det är vad jag minns från Sagan om Ringen när dom gick på bio och spelen kom. Det kom några till PC i form av strategi spel, men jag spelade dom aldrig för att jag följde heliga regelen "Film spel är dåligt". Så ja. Sagan om Ringen hade bättre tur när det gällde att hoppa från film duken till spel konsollen. Bortsätt från det till Super Nintendo. (Hah! Trodde ni att jag hade glömt det?) Fast om jag verkligen fick önska så skulle jag vela gärna se ett nytt försök på att göra ett spel om Sagan om Ringen. Jag menar, världen är jätte stor, det finns väldigt mycket potential för att göra ett bra spel. Ett hack and slash spel kanske? Med Co-op. Ett spel som inte är bundet till böckerna/filmerna utan har sitt egna område. Som inte är gjort för att tjäna pengar utan mer för att göra ett bra spel som serien förtjänar. Men ja, det är väl lite försent för det. Det var ju faktiskt 8 år sen Konungen's återkomst kom ut på bio. Nå väl, det kanske är bäst s-

Mother of god.

Jävla regn

Varenda, varenda, VARENDA jävla gång jag har ett chips behov så ska det ALLTID regna. ALLTID. Så nu kom jag hem lagom blöt (inte dödligt) med en psyckel utan el i sig. CHIPS.

Alva trodde jag råkade låsa in mig själv i garaget och stog och skrek utanför medans jag bröt upp dörren. "Dawh, vad söt :3" tänkte jag, hon hade faktiskt sprungit ut i regnet och trodde jag var i problem. Men sen visade sig att hon inte hade nån mat. Jävla katt.

Jag lagade mat, min specialitet "Olagig Tacos". Det går ut på att man gör tacos helt normalt fast man kör på 12 värme hela tiden istället för att skruva ner sen. Fantastiskt gott och så får man extremt arga döds hot från Mamma som sen tycker det är rätt gott iallafall.

Dead Island! Sist skrev jag att det var rätt enkelt, springa runt med en hammare på stranden och sparka badbollar. Sen kom Act 2. Holy shit. Går du runt där ensam blir du automatiskt brutaliserad tio gånger av precis allting medans din karaktär säger "MY WEAPON IS BROKEN :3" och sen står det "You lost xxx money from dying." Men det är fortfarande skit kul.För er som missatSenaste projektet som är i gång.

16 plattor, 4 klara, en platta om dag, pärlor och klisterpapper som tar slut, FINAL DESTINATION. Men allt är inte hemskt faktiskt! Med lite tur och att frakten inte blir hemsk så vill fröken Talia Mirai från USA köpa den från mig! Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwh YEAH! Jag tänkte ta 30kr plattan + frakt då, det bör täcka alla kostnader perfekttttt.

Nä, Mythbusters med "Olaglig Tacos".

Död sland
Senaste spelet som landade idag i brevlådan, Dead island! Eller Dead Sland som jag kallar det för. Vad händer? ZOMBIES PÅ EN SEMESTER Ö OCH DU HAR MASSA VAPEN DÖDA. Det är nån sorts story men vem bryr sig om det? Nånting om att "ÅH ZOMBIES ÄR DRAMATISKT ;_;" men det känns inte riktigt dramatiskt när jag springer runt i hög klackade skor på en semester strand med en hammare i handen och skriker vikinga krigs tjut för mig själv medans jag sparkar badbollar på mina vänner så dom dör.

Thats right, jag spelar med mina vänner. Vi skriker på varandra hej vilt så som "WAIT FOR ME GUYS!" och massa dåliga referenser. Tro mig, ni vill inte höra vår skype chatt. Min engelska kompis spelar som nån svart gangster kille som slår alla zombies med hammarewhatever medans. Han har en fetish för svarthyade. Medans min andra kompis Mathias som spelar nån annan tönt som specialiserar sig på att kasta saker. "FOOTBALL!" skriker han sen exploderar en tunna brevid mig som dödar mig direkt. Så medans dom hade diskuterat karaktärerna bakom min rygg så fick jag välja mellan två tjejer, en svart hyad gangster brud som skjuter med gevär eller nån kinesisk tjej som slåss med vassa saker. Bild relaterad jag blev henne. Fast det är faktiskt skit kul spel och det är jävligt kul att slå ner zombies som det alltid är. Jag skulle beskriva det som Left 4 Dead möter Dead Rising på en semester ö.


Ah just ja, jag är hemma ensam nu till nästa vecka. Det betyder att jag får kolla på vilka hemska sidor som helst på stor datorn utan att nån tittar på mig konstigt, så som... Gamefaqs fusk! Det ska bli skiiiiiiitkul att vara HOME ALONE nu faktisktttt! Mest för att jag får skrika vikinga krigs tjut när jag sparkar zombies med klackskor.


WHAT A BUNCH OF JOKAS

IT'S REYN TIME!

Efter en jävla massa bråk med Wii så fick jag äntligen Xenoblade Chronicles att fungera som det ska.
Det tog ungefär 1h och 30minuter innan jag fattade att det här spelet är årets Japanska Rollspel direkt. Xenoblade Chronicles gjordes av samma företag som gjorde det skumma spelet Baten Kaitos till Gamecube, ett RPG där man sprang runt och slogs med kort (wtf?). Xenoblade därimot är precis som Final Fantasy 12, fast coolare karaktärer, underbara brittiska röst skådisar (Våga vägra japanska röster!), mycket bättre och coolare strids system, hoppande bröst physics, en enorm värld väldigt likt WoW och quester för er som tycker att spelet inte var som ett Offline MMO.

Sen kommer det en level 90 ekorre och brutaliserar dig.Eller så händer det här. Fy fan. Eftersom jag är cool och spelar mina wii spel på uh, ja, ett annat sätt, så tyckte Wiiet det var roligt med det här när det blev Cutscenes. = Starta om spelet din noob, njut av att upptäcka att du glömde spara. Men jag gav fingret till konsollen, köpte ett lins rengörings set, körde in den tre gånger, brände en ny skiva av spelet och tada, det funkar. Annars hade jag skrivit om det tidigare. Åååh, det är verkligen typ det bästa JRPG som kom i år faktiskt. Bättre än Final Fantasy 13 iallafall, har har har.


För er som råkat missa (Wtf) så gjorde jag klart min tavla och postade upp den på Deviantart, en sida för bilder och massa annat skit. http://ryuma5580.deviantart.com/#/d47hesq
Dem comments.
Självklart så vill jag faktiskt göra en till tavla som är lika stor och jag har en ide på vad jag vill göra faktiskt.
http://ryuma5580.deviantart.com/favourites/#/d38j0ke

Ett till troll såklart! För er som har missat så har jag en hemlig kärlek för troll i World of Warcraft, dom är som Edward för en fjortis tonåring, eller cheese utan cheese burgare från donken för Tammy. Ingen annan förstår mig riktigt heller om det, mina online vänner stirrar bara skumt på mig när länkar ännu en ny bild jag hittat på nått troll utan tröja på sig, reaktionerna är alltid roliga.

Så det är vad jag har gjort, bortsätt från att ha sytt strids flaggor på praktiken, men det är inge intressant. Därimot är det jävligt intressant att jag fyller år snart. Jag önskar mig Mountain Dew då.
Och pilar till pilbågen med grannens namn in skrivet på dom. Jag hatar grannar.

RSS 2.0