Guild Wars 2 Round 2

Mera Vykort!

Den här gången gjorde jag en Thief för att utforska lite utav människo området. Varför gjorde jag inte det tidigare undrar jag nu medans jag skuttar runt i Divinity's Reach, hoppar på allt som går, klättrar hit och dit och går in i alla hus. Divinity's Reach är en av huvudstäderna i Guild Wars 2 och det är där alla människorna bor.Utsidan av staden
Insidan i mitten av staden.Tron rummet, det var väldigt litet!
Drottningens katt "Queeny"I det här distriktet var det ett gigantiskt hål med en lång bro över som massor av spelare försökte hoppa ner i, det var jätte skoj.
En vänlig spelare visade mig hur man tog ner i hålet och så fick jag simma runt i luften lite, super awesome :D. Kommer nog bli patchat senare!
Action fotograf på gång, att ta mig till toppen av pelaren krävde lite hopp skills!

Ännu ett till av distrikten man kunde gå runt att utforska i, dom här var riktigt stora.
Ingången till staden.
Ett distrik det pågick någon sorts festival i, lägg märke till allt konfetti som flyger ner :D
Sen hittade jag en vuvuzela.
Mer hoppande, det var roligt att ta sig till alla konstiga platser!
Ännu ett distrikt...
Hela staden var fyllt med massa små rum man kunde gå in och kika i, här var ett av dom ställerna.
Jag fick inte gå in där men jag fick åka i kanan, yaaaay :D

Jag tror jag sprang runt och kollade runt i Divinity's Reach i ungefär en och halv timme, det var riktigt roligt faktiskt och jag kan knappt vänta tills slutet av maj då jag får spela igen! Som en bonus tog jag mig till Lion's Arch, en stor pirat stad och utforskade den i säkert 2 timmar. Här är en av bilderna!Brädan där var en hoppbräda som du skulle hoppa ifrån, tog du simglasögonen som ligger på marken brevid så kunde du göra snurrar och volter medans du föll ner, super awesome.NU VET JAG HUR EN DROG MISSBRUKARE KÄNNER SIG NÄR HAN INTE FÅR SITT KNARK. JAG DÖR, JAG VILL SPELA MER.

For great justice!

Idag är det Guild Wars 2 special eftersom betan gick precis upp! Idag har jag precis spelat igenom min 10 timmars spel sträcka och tog en paus eftersom servrarna blev kaputt precis när jag skulle spöa andra spelare.


Här är min karaktär som jag spelar med, en elak katt krigare som använder lite allt möjligt till vapen. Svärd, yxor, bössor, jag byter heeela tiden. Fast oftast är det manliga svärd som gäller. Fredagen då betan släpptes blev lite svår att spela eftersom jag fick bara spela i 2h 30min innan servern dog, jag satt till och med i nästan en timme med att spamma "Login" knappen. Så ja, nästa dag.

Nu är det ju så att det här är en beta så jag kunde inte ha max grafik inställningar utan att spelet segades ner så jag fick nöja mig med Medium, men det gick fint fint eftersom allt ser fint fint ut jämfört med andra online spel jag spelat! Eftersom att försöka beskriva hela spelet in och ut skulle ta år och jag tror servrarna kommer upp inom dess så blir det lite vykort istället för Ascalon.
Här är jag framför den stora Charr staden (Dom elaka katt krigarna alltså) och dear god är den stor. Det finns gångar överallt, NPCer att prata med och massa utforskande att göra, skoj skoj!
Här är kartan till hela staden, jävligt stor och man har inte direkt något sorts riddjur att rida på, men som tur är kan man hoppa runt till olika Waypoints så slipper man springa så mycket. I betan fanns det totallt fyra olika städer att utforska, en för människorna, charr och en viking stad. Sen fanns det en neutral hamn stad som jag inte tagit mig till än.

Efter gått vilse ett tag så sprang jag ut igen och skulle mörda saker. I Guild Wars 2 har man inga quester som WoW serru utan allting går ut på dessa Events som det heter. Till exempel gå och döda den här bossen med 25 andra personer som är i samma område. Men det roliga var ju att ju fler personer som är i samma område och försöker göra samma saker, ju svårare blir fienderna och mer. Det här är vad som hände när en boss kom, en liten fjollig attack som träffade flera och alla total dog. Efter ungefär 20min dog den!En till bild från samma boss fast vi drog ut han ur grottan. Alla pilarna är förresten folk som vill bli återupplivade.

Fast att gå runt och döda monster är ju inte allting i Guild Wars 2 utan det finns även en personlig storyline man kan köra ifall man känner sig för det. Min handlar om att göra myteri mot en super kass ledare i mitt lilla krigsband och mörda honom för att han suger helt enkelt, vilket jag gjorde. Star Wars online hade ju liknande scener när man plockade på quester men dom sög ganska så rejält i allting medans Guild Wars 2 har lite mer minnesvärda karaktärer. Min är han till vänster förresten!Senare passade jag på att lära mig tillverka nya rustningar och vapen och så fort jag lärde mig det så fick jag plötsligt en miljon saker att göra. WoW kommer inte ens i närheten här eftersom deras Crafting är rätt så kass tycker jaaaag.

Här är en lustig figur jag hittade i ett värdshus. Beta testning är beta testning.

En annan sak jag tyckte var kul var att man kunde plocka upp random föremål på marken och använda det som vapen. Här står jag med min köttkluba som jag antingen kan äta för att få HP eller slå i huvudet på nån.


Sen krashade servrarna som städerna var på och jag kunde inte logga in på typ 20min, tillräckligt med tid att göra en viking jägare, en sån snygging, eller hur?


Hittade förresten den där hamn staden senare, Lion's Arch som den heter. DEN ÄR FÖR STOR, HUR SKA JAG HINNA UTFORSKA ALLTING.

Suck, allting känns så fantastiskt bara, det är roligt, att utforska är roligt, att döda andra spelare är roligt, att inte behöva bråka om quest områden är roligt, du är rolig som läser, jag är rolig, alva är en gris.
Hela spelet kommer senare i år därimot och beta testning tar slut i morrn, bläh. JAG VILL HA HELA NU. Men som tur är kommer ju Diablo 3 snart!

Detta stickande alltså

Vet ni hur roligt det är att se på TV med mamma och pappa? Det kan antingen vara väldigt roligt då vi skrattar åt dumma saker dom gör i Walking dead men sen när det väl händer saker, spännande saker, så sitter pappa och stönar som en säl över sin iPad och Mamma säger "MMMMMMM~" och fortsätter stickar när jag säger "HÄNG MED NU.". Som det senaste avsnittet vi såg i Walking Dead säsong två så händer det en hel del saker i näst sista avsnittet och så slutar det med en PLOT TWEEEEST som är rätt spännande. "Okej häng med nu, det händer saker!" säger jag till publiken. Pappa stönar som en älg igen och tänker på Pearl Harbor och på det viset somnar och mamma säger ja, men fortsätter stickar. Drama scen över! "Okej hängde ni med nu då?" Pappa stönar bara. "Vad hände?" frågar mamma som då passar på att titta upp från stickningen. "Såg du inte? Han högg ju honom." "Med vadå?" "Men ser du inte vad han håller i handen?" Pekar på TVn då en av karaktärerna håller i en blodig kniv. "MED PISTOLEN?" "JA, HAN HÖGG HONOM MED PISTOLEN MAMMA."

Uh oh! Mer plot twist och shit gets real!

"Oj oj oj, nu var det spännande! Hur gick det där till och hur kommer det att sluta?!" säger jag och pekar mot eftertexterna. Men vissa har svårt att vänta. "MEN VAD HÄNDE NU, BERÄTTA FÖR MIG. KAN DU INTE BARA BERÄTTA?" "Nej jag kan inte berätta för er vad som händer i nästa avsnitt eftersom jag inte är synsk." Och så håller jag fingrarna på varsin sida och försöker se ut som jag kan se in i framtiden. "MEN BERÄTTA ENDÅ." får jag som svar.

Som sagt, att se på TV kan antingen vara väldigt roligt.Hejjj

Urgh, man tycker ju att så mycket som jag är på internet så borde jag ha nånting vettigt att skriva om, lite oftare än fyra månaders paus eller hur. Men vad har man egentligen hittat på, fått i gång Rollercoaster till datorn,  upptäckt att Xboxet fungerar inte i spelhålan för att den är dum och vill jag ha den på stora TVn är jag värre än Hitler enligt dom här hemma, sann historia för övrigt.

Många brukar ju ha blogg för att skriva om åh sitt fantastiska jobb och åh gud se så social jag är på waynes med min kaffe kopp jag betalade 50kr + frakt för ååååh men ja, mitt jobb är inte direkt det mest spännande i livet. Att leta efter den försvunna arken eller hitta just det där svärdet i just det spelet känns lite mer värt det. Mitt jobb är ungefär lika spännande som att se hur mycket pengar du förlorat den här månaden bara för att du tyckte det var så roligt att boka Diablo 3 Collector's Edition OCH Guild Wars 2 Collector's edition, 2500kr säger kapoof men åh så värt det känns. Och att se reaktioner från folk när dom stegrar som en hest och protesterar likt en gris är rätt roligt faktiskt. För er som inte har varit med om jag berättat om mitt jobb uppe på Mordor så är det segt, segt och segt. Det känns liksom som jag gjort allting redan, lagat hoodies, gjort fodral till PSPet, nån köksvante men nu går jag dit, väntar en eller två timmar, viker några tyger och sen väntar i tre timmar tills jag får gå hem. Som tur är så har jag telefonen att leka med eller nån konsoll, önskar jag kunde läsa men mina ögon begår sudoku då.


Nä, att prata om mitt jobb så känner jag mig som en levande debatt, jag får tandverk och annat onödigt. Just nu spenderar jag varje dag med att fråga "Är det 15nde maj snart?" i huset åtminstonde tio gånger varje dag (För er som missat, Diablo 3 släpps då), men ibland är det rätt roligt. Jag fick ge ut en invecklad förklaring om varför det är viktigt med spelgodis just när ett viktigt spel släpps och ibland får jag träna på att göra dumma miner när mamma och pappa kommer med saker som "Men tänk om spelet blir dåligt då? Höhöh".

Haha. Uh. Nej.

Men äh, just nu så medans jag väntar så la jag ut precis 110kr på ett gammalt hederligt First Person Dungeon Crawler spel vid namn Legends of Grimrock. Ett vadå? Jo ni vet sånna här gammal spel där man satt framför TVn med rutigt papper och penna för att skriva ner kartor och vart man fick föremål och sånt? Ett sådant spel! Fast lite mer en 2012 version av det. Kommer på onsdag när jag egentligen vill ha det imorrn men åh, elaka värld. Tillsdess får jag nöja mig med att spela om Final Fantasy 12 till PS2 men inte vilken version som helst, jag är lite cool så där och spelar den japanska versionen fast på datorn! Det är några skillnader vilket gör det väldigt skoj att spela, woo~

Känner att jag borde skriva nånting mer, till exempel om vad jag ska göra för pärltavla grej (Ett till troll tack!), kanske ett inlägg om Guild Wars 2, hur jag kan ragea åt Rollercoaster Tycoon, att mobba Alva är roligt, hur German Take Away blev påhittat eller hur Ballerina kakor med kladdkaka är helt enkelt bättre än sex. Men jag måste duscha och "Jobba" imorrn och jag + vakna upp = Nej. Eller som Alva nyss sa "Mwäh."


Fåglar är roliga djur.


RSS 2.0