The Gamex edition

Ugh, att vakna tidigt är min ultimata svaghet. Som Kryptonit för Stålmannen. Eller idioter i dina partyn i World of Warcarft. Men hey...! Idag är det ju... GAMEX! WOOO! Tio tusen timmar senare...

Möt team Gamex! Starring super me och min överglada vän Mathias Clausen! Vi är 101% redo för att springa runt på Kista mässa och skratta åt folk som leker med Kincet! Alright!

Första som händer när vi kommer in är att vi upptäcker att man får gratis poster på Fallout New vegas. Ultimate super awesome sweet! Fast mindre awesome när den var gigantisk och så ska man bära runt på den...

Äntligen inne i folk havet! Hur mycket folk som helst där! Medans vi traskar runt så befinner vi oss i EXBAWKZ (xbox) området där folk fanatiskt försöker spela på Kinect. Varför? D: (För er som inte vet vad Kinect så är det en sorts kamera som registrerar din kropp så att du blir som en spelkontroll för spelet du spelar. Och vi skrattar åt det eftersom hela Kinect är ett skämt till alla Gamers i världen.) Jaså, dom spelar ju.. MICHAEL JACKSON THE GAME! Fast han blir inte till en robot. Jag därimot puttar till Mathias och frågar om inte han vill testa. Han fick rabies runt munnen och sa nej. Äsch.

Tre steg senare blir vi anfallna av nån personal från Nordea om nånting Spotify letande.  Plötsligt upptäcker jag att jag och Mathias ser för glad ut för att kunna säga nej så vi hade inget val än att lyssna. Ett år senare så befinner jag en skiva med nånting mystiskt på i handen. Vi springer därifrån fort.

Därimot var lyckades vi springa iväg åt rätt håll för att vi tog oss till SFbokhandelns lilla rum. Av rena lycka köpte jag en poster på Scott Pilgrim filmen för 69kr. Mathias bara suckar över att filmen är kass jämfört med boken så jag mobbar han lite med att jag kommer läsa både böckerna och se filmen. OCH. GILLA. BÅDA. Mouahahaha elaka mig.Plöstligt ser jag en TV som visar Diablo 3. DIABLO 3?!?! NY GAMEPLAY? Fan. Det var samma som jag hade sätt ett år tidigare. Men jag kunde fortfarande inte gå därifrån förrens Mathias drog iväg mig och sa att jag redan sätt det där. Det är ju Diablo 3 för tusan.

Vi traskar runt mera och upptäcker att vi har gått till vänster ungefär 8 gånger för mycket. Fast istället för att ha gått runt i cirklar så lyckas vi hitta nån mystisk liten avdelning


Ännu en gång blir anfallna av nån annan från nått mobil grej. Jag svarar direkt med att det enda jag kan om min mobil är att den har knappar och en skärm. IVÄG. Till Nintendos avdelning! Dom hade gammla Super Mario spel man fick spela, fast precis när jag sa "Ska vi sp-" så var det upptaget igen. Eff. Därimot fick jag se Donkey Kong Country som jag skrek GOTY till (game of the year), det var skoj. Mathias bara suckar över att det är Wii. Äh, han kan ju inte spel ;P

Plötsligt börjar Ann dansa kalypso. Vad fan? Vad var jag, just ja. Bakom Nintendo huset så fanns det en avdelning där man kunde köpa retro spel. Mitt hjärta stannar medans jag rusar ditt och drar ofrivilliga Mathias med mig. Det tog 5sekunder att kolla igenom allt och det blev en extrem besvikelse. INGE BRA SPEL ALLS JUH. Åååååh. Vi springer vidare
Alright, Blizzard! Fast ja, enda spelet dom hade var Cataclysm. Och nånting annat.
Kö! Såklart.
Men jag ninja fottade, elaka mig!

Men vi lyckades hitta en perfekt timing på kön så vi kom ganska långt fram! Det fick plats med 16 pers bara dock. 100000 timmar senare kom vi in äntligen. Och det var precis så att jag var den sista personen som kom in. Yessssss. Så jag spelade WoW första gången på ett halvår. Det var väl sig likt heheh, men jag fick ju testa expansionen så det var rätt sweet. Plötsligt när det började bli spännande med min Goblin Rogue så blev jag utsparkad från datorn. Fan.

Vi blev anfallna av nån annan den här gången. Den här gången av nån med en mikrofon och kamera. Vi blev plötsligt interjuvade! Han frågade bara om vad vi såg fram emot för spel och vi hade kul. Vi sa att vi hade kul. Och att jag såg fram emot Cataclysm för att jag inte kom på vad jag skulle säga. Vi är nu officiella TV Stjärnor, inga autografer.

Annan kul grej var att vi såg nån som cosplayade som Ezio från Assassins creed 2. Jag sa till Mathias att kolla rakt fram, han fattade inget. Jag bara va fan, ser du inte? Han fattade fortfarande inte. HAN SOM COSPLAYAR SOM EZIO, HAN HAR INTE ENS HUVUDET NERE FÖR BLEND. Då fattade han. Hoho.

Sen hittade vi ett litet stånd där dom sålde sammlarfigurer av allt möjligt. Det tog en bra stund att bestämma om jag skulle köpa en figur eller inte, men sen kom jag på att jag köper den online istället håh.

Whew, 3 timmar av allt gående så sprang vi till kafeterian.

Med vad fan menas med detta? Vi fick ingen kapsyl! (för er som inte vet så är kapsyler pengar i Fallout) Vilket bedrägeri. Taskigt.

Plötsligt skulle Mathias åka hem, så vi gick till ingången och sa farväl. Sen jävlades jag med Mamma och sa att jag ville åka hem när hon satt på tunnelbanan in till stan, mouahaha.

En och halv timme senare med bil åkning från Kivsta så funderar jag fortfarande på vad Kalypso är för nånting och varför inte köpte den där sammlar figuren för.
Och samtidigt kommer på att jag ska upp skit tidigt igen för att hämta Kalina och Jacke. Och ta emot CREDIT! på Arenan. Är man TV stjärna så är man det...

Kommentarer
Postat av: Celly

Det låter som du hade kul :D

2010-11-04 @ 22:05:20
Postat av: Tomas

Awesome... i am AVUNDSJUK!

2010-11-05 @ 12:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0