Kick ass födelsedag är Kick Ass
Woopido, då var man 18 år! Och regeringen passar på att ge mig ett röstkort som present. Tack, not.

Idag blev det uppväckning men with a twist. Jag ligger på kollar på nånting på Youtube medans jag hör Mamma/Pappa smyga upp för trapporna. Sen när dom är utanför mitt rum så stormar dom in och trixar med pasheinerna (Hur fan stavar man det?). Först får jag en bok formad present, sen en påse med en klämma på. Sen kastar Pappa en rektangulär jäkla grej på mig som väger fan flera ton! Tack för att du dödar mig på min födelsedag!

Ok ok ok, första presenten var första boken av MISTER PILGRIM! (scott pilgrim). Och påsen inehöll en hel del Lindor choklad :D. Och den gigantiska döds vikten var en back MOUNTAIN DEW! Hells yes!

Sen hoppar Mamma och pappa av 100% ren lycka som om ett barn får gå till leksaks affärn om att det är val idag. RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTAAAAAAAAAAA NUUUUUUUUUUU! :3. Grattis på födelsedagen förresten!

Så jag blir dragen till Hosjö skolan för att rösta, Mamma och Pappa tar det som om att vi ska till en rock konsär. Medans dom två tävlar om vem som röstar först så försöker jag räkna ut vem som har häftigaste namn på några lappar jag fick. När jag fyllt i en lapp så hör jag hur Mamma och Pappa gör en ordentlig High Five över att dom röstat.  Suck, vuxna är väldigt konstiga. Så jag kryssar i nån random person och lämnar in lapparna. Dom som jag gav lappen till såg ut att vara psychos av glädje över att det var val. Jävla Val.
Jävla Val.

Ok så vi kommer hem medans Mamma och Pappa pratar om valet IGEN, som om det vore en konsär, igen! Sen skulle vi visst åka till gruvan för att fika tror jag. Medans Mamma och Pappa håller på och Hjular fram för att dom röstat. Fika!

Självklart var kafet ett sånt där typiskt gruv hus som är extremt trångt. Andas lite och du rasar ner hela huset. Konstigt nog får vi ut 3 bullar och 50 koppar kaffe (till Mamma duh) och en Rio Cola.

Vi kom fram till att Valet är en uber extrem sport. Och det bör finnas en speciell Val kanal som går 24/7. Fast dom räknar upp rösterna en för en typ: Ja då har vi den andra rösten här och då ska vi se här... *öppnar* Jaså! En röst på person XXX! Kommer snart, ska begå självmord.

Sen det bästa nånsin på vägen hem. Helt plötsligt när vi är på vår gata så sträcker pappa armen över mig för att vinka. För NÅN anledning så första tanken som kommer upp är: HITLER HÄLSNING! Så jag säger det högt. Mamma dör av skratt, pappa gör pappa suck och jag är med Mamma.

Nä nu ska jag se Kick Ass! Jag ska göra som alla andra och säga att den är Kick ass.

Kommentarer
Postat av: Gun

haha du har haft en kul dag va?

2010-09-19 @ 21:38:44
Postat av: Tomas

hahahaha lysande :D.

2010-09-19 @ 22:02:09
Postat av: Anonym

Åh jo! Dagen har varit väldigt rolig! Specielt Mamma och Pappa :D

2010-09-19 @ 23:09:37
Postat av: Celly

Vad bra att du hade det kul på din födelsedag :D

2010-09-20 @ 09:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0