Who are you going to call?

Visste ni att det spökar i vårat hus? Det är sant! Varje natt vid klockan 02.00 nånting så hör jag att nån går upp för trappan. Men trapstegen slutar halvvägs och slutar där. Pappa därimot säger att det är nån som slänger igen skåp dörrarna hårt på nätterna och Mamma säger att det är nån som springer runt mellan rummen på över våningen. Spöken? Oh ja! Vilket leder till mitt anti spök vapen jag har.


Det är ett Katana Duster +2 +8 against Undead svärd! För er som inte har spelat Baldur's Gate betyder det att det är jävligt bra mot spöken :D
Spöket har ingen chans!

På tal om Baldur's Gate satt jag och min kompis Tomas och spelade Baldur's Gate Dark Alliance till PS2 igårFast spelet heter egentligen "Hack and Slash Town, Dark Alliance" då det har inget med Baldur's Gate att göra. Nja nästan, lite skills och magier har samma namn och sånt. Vad är nu detta för spel? Jo det är ett Hack and Slash spel, hack and slash spel går ut på att det är du (och en vän om du har tur :D) som ska döda ALLT som rör på sig för att plocka upp saker. Antingen för att sälja eller dra på dig. Det kanske inte låter som det mest fantastiska spel som finns men det är faktiskt jätte kul! Jag och Tomas började spelet på "Hard Mode" då eftersom jag gissade på att Hard inte kan vara så svårt. Åh så fel jag hade. Första bossen tog lite runt 10 försök nånting att döda. Han drog fram lite skelett ser du. Ett skelett har 120hp kanske, jag som är en Fighter (Jag slår saker! :D) slog för ungefär 15skada per slag vilket är högsta jag kunde göra på den leveln. Får jag en Crit dör monstret på en gång, awesome. Tomas sprang runt och fjollade sig med lite eld ur händerna, fast han spelade som en tjej så... Men nu kommer det roliga, jag som var en Fighter hade mest i Armor då, jag dog på 2 slag av ett skelett. Bossen drog fram ungefär 10 stycken samtidigt. FLERA. GÅNGER.

Zerg strategin fungerade inte då. (betyder att du rusar fram och slår bara och inte undviker nått :D) Så vi hittade alla fel i spelet istället. Till exempel om båda springer full fart iväg från skeletten så kommer inte alla med. Super smart och det enda sättet att döda bossen på. Grattis, du dödade FÖRSTA bossen i spelet, woo!Reality check då, sitter och leker med mitt lov nu som jag har medans jag väntar på att börja på nästa praktik plats, Zombie hus- jag menar Elverket. Därimot ska jag springa dit imorrn och ha en praktik interjuv eller nånting sånt, tänk att alla vill göra interjuver med mig, jag börjar bli känd! Okej nog med Reality check.Därimot är det snart påsk! Woo!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Great spells need no explanation! ...Jävla fireball :((((

2011-04-13 @ 13:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0