ZOMBIES SIDAN HJÄLP PANIK

"Granat! Mina! Flare! MINA! LIV, TA LIVET. GRANAT. SVÄRDS KILLE. HOPPITOS! OH SHIT OH SHIT OH SHIT. MINOR. Fan slängde för mycket. MÅLET SPRING SPRING HIGH FIVE YES"

Så lät det ungefär i huset klockan 02.00 nånting mitt i natten när London systern Mirre var hemma och vi spelade spelet Dead Nation. Det är du, din bästa vän, några coola vapen VS för mycket zombies. Brotastic! Eller Broette blev det. *ahem*

Meeeeen det gick över för fort, bläh.

Torsdagen hämtade vi henne och så skrek vi saker vi ville göra på vägen hem. Sen halv somnade vi framför Scott Pilgrim. "My name... is MATHEW PATEL!"
Hohoho

Fredag = Pizza. Jag blev runt släpad på stan i ett år och indragen precis överallt. Men som tur är så är jag härdad mot sånt elakt. Och så hade jag mitt rosa/Lila/whatever PSP med Tactics Ogre Let Us Cling Together. Jag köpte en till PS3 kontroll också så nu har jag ett svart PS3, en blå kontroll och en röd kontroll. Dom passar så fint ihop. Därimot gjorde vi nått episkt. Vi såg...(Känn på den Google! Jag är den enda personen som har en bild på världens bästa FILM)

Sen den fina stora cirkeln där det står "SVENSKT TAL". Det blir inte bättre än så! Men att få ihop VHSen var ett arsle. Sladdarna var typ en millimeter långa så jag var tvungen att hammra ihop den så den blev ett med TVn (den stog brevid tvn). Sen lät den *HOST HOST* och spottade ut typ en miljon liter damm över hela golvet (Det gjorde den inte). Men nästan. men den funkade perfekt annars! Suck on that DVD!

Prins Siegfrid var för snygg för Prinsessan Odette. Han borde ha dumpat henne och gift sig med en spegel. Mirre sa att han var nästan lika snygg som Link.

Sen gick vi ner och sköt lite zombies och bråka med Alva typ. Sen dumpade Mirre mig för en Mac. Strand.

Lördag. Hemma ensam i typ ett år. Men jag hade skoj iallafall med Baldur's Gate, woohoo.
SEN SKÖT VI EN MILJON ZOMBIES OCH SKREK OMGOMG DÖDADOM HJÄLP ARGH. Till 02.00 nånting, det var awesome.

Sen innan jag vaknade invaderade mirre mitt rum, tog ett USB minne och flydde från Hosjöstrand. Åååh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0