Fredag, fredag, måste flyga runt på min röda struts/pelekan på fredaaag

För er som är arga för att ni inte bor i Falun, läs inte detta.

HAHAHAHAHHAHAHA JAG SPELAR NYA ZELDA OCH DET ÄR LIKA VINST SOM SKIVAT BRÖD HIHIHIHIHI.

*Ahem*
Pågrund av mord hot från syster mirre så har jag inget val än att skriva det jag och pappa spelat i nya Zelda. Holy mother of god är det bra. Spelet är väldigt snyggt för att vara till Wii och är en helt klart förbättring från dagens spel. Bild nedanför relaterad
När vi väl hade tagit igenom oss den långa prologen och väl landat där man väl fick slåss så blev det genast mycket mer awesome. Som det brukar vara egentligen, eller hur? Men en sak överraskade mig lite. Zelda har gått och blivit svårare medans jag tittade bort. Yep, det är nu möjligt att dö faktiskt! Eftersom jag inte är elak så ska jag inte berätta allting jag gjort men jag kan säga att det varit riktigt roligt faktiskt. Till exemepel när jag rullade in i väggen och upptäckte att man kan få vackra krukor och fat att rammla ner på golvet och krossas. Eller när jag springer in i folks hus, slår sönder allt honhan äger, rotar igenom hanhons privata skåp och sen sover i deras säng. That will teach them! Just nu så har vi gjort första grottan, inte vidare klurig direkt men bossen var riktigt cool faktiskt. Det gick att dö mot den och krävde lite skicklighet! Åh, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, men Link är tillbaka och skurken är gay (PÅ RIKTIGT), det är amazing. Köp ett Wii, avboka dig från jobbet och hälsa dina vänner att du är dödligt sjuk. Kärleks sjuk i Link.

Och om ni försöker vara lustiga med att säga "MEN VILKET ÄR DET BÄSTA SPELET DÅ? ZELDA ELLER DARK SOULS? HURR DURR". ÅH VA FAN, MAN KAN INTE VÄLJA MELLAN DOM OKEJ? Dark Souls om du känner dig manlig och Zelda om du känner dig för YAY ADVENTURE AND FUN WITHOUT THE WHOLE DYING EXTREMELY MUCH AND PAINFUL!

Bonus bild


Kommentarer
Postat av: Miranda

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH JAG BLIR SÅ AVUNDSJUKK!!!! ARGHHHHHHH!!!!!!!!!!! btw, älskar bonus bilden <3

2011-11-19 @ 13:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0