Död sland
Senaste spelet som landade idag i brevlådan, Dead island! Eller Dead Sland som jag kallar det för. Vad händer? ZOMBIES PÅ EN SEMESTER Ö OCH DU HAR MASSA VAPEN DÖDA. Det är nån sorts story men vem bryr sig om det? Nånting om att "ÅH ZOMBIES ÄR DRAMATISKT ;_;" men det känns inte riktigt dramatiskt när jag springer runt i hög klackade skor på en semester strand med en hammare i handen och skriker vikinga krigs tjut för mig själv medans jag sparkar badbollar på mina vänner så dom dör.

Thats right, jag spelar med mina vänner. Vi skriker på varandra hej vilt så som "WAIT FOR ME GUYS!" och massa dåliga referenser. Tro mig, ni vill inte höra vår skype chatt. Min engelska kompis spelar som nån svart gangster kille som slår alla zombies med hammarewhatever medans. Han har en fetish för svarthyade. Medans min andra kompis Mathias som spelar nån annan tönt som specialiserar sig på att kasta saker. "FOOTBALL!" skriker han sen exploderar en tunna brevid mig som dödar mig direkt. Så medans dom hade diskuterat karaktärerna bakom min rygg så fick jag välja mellan två tjejer, en svart hyad gangster brud som skjuter med gevär eller nån kinesisk tjej som slåss med vassa saker. Bild relaterad jag blev henne. Fast det är faktiskt skit kul spel och det är jävligt kul att slå ner zombies som det alltid är. Jag skulle beskriva det som Left 4 Dead möter Dead Rising på en semester ö.


Ah just ja, jag är hemma ensam nu till nästa vecka. Det betyder att jag får kolla på vilka hemska sidor som helst på stor datorn utan att nån tittar på mig konstigt, så som... Gamefaqs fusk! Det ska bli skiiiiiiitkul att vara HOME ALONE nu faktisktttt! Mest för att jag får skrika vikinga krigs tjut när jag sparkar zombies med klackskor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0