Trolls gonna troll

Så efter en 4timmars marathon i en grotta i WoW senare så känner man ju sig lite rätt död, eller hur? Vilket är perfekt tillfälle att blogga!

Så jag har börjat nu praktiken på Zombie- Elverket nu då. Första dagen tröck jag in sladdar i en sladd testar grej. Jag tänkte att jag var en galen proffesor som skulle återuppliva Frakenstien, perfekt. Och när man tröck in överdrivet stora hörlurs sladdar skulle man skrika: CLEAR! och låsas om att det blixtra till. Det är så man gör när man har tråkigt.

Andra dagen så kom jag en bra bit i senaste PSP spelet, Tactics Ogre Let Us Cling Together. För att sitta och trycka på "Would you like to craft this? >YES." är så roligt att göra om man inte dör av uttråkelse iallafall. Sen fick jag trycka in mer sladdar, woo!

Tredje dagen satt jag och mixtrade ihop mer saker i Tactics Ogre. Och mördade saker i det med pilar. Yessss. Just ja jag hade ju ett jobb också, jag bytte ut ljus den dagen. Dom säger att det är lite random om det händer saker eller inte, men varje gång jag förklarar det för mamma och pappa så ser dom bara besviken ut på mig att jag inte sliter för livet. Emot deras vilja. Men sen hände det bästa nånsin, jag skulle gå emot nåns vilja med att äta på American Takeaway Pizza. Jag beställde pizzan, satte mig vid ett bord och tog upp mitt PSP för att fortsätta hugga saker. Min pizza kom tillslut med en liten extra grej. Det var en stekspade med. Jag frågade ifall om hon råkade glömma den eller nånting, men hon som serverade mig sa att jag fick den för hon tyckte jag såg söt ut med mitt rosa PSP. Score! Stekspade of Greater Turning +5. Awesome!

Sen kom jag hem, fick det bästa spelet nånsin i brevlådan. Baldur's Gate Dark Alliance 2 för PS2, kostade bara 160kr totalt :D. Sen kom Mamma hem och kastade tre påsar HUSVAGNAR på mig. DOM FINNS! HOUSEWAGONS.

Perfekt gaming godis när man ska hacka och hugga monster i Dark Alliance 2!


Förresten är det här världens sötaste katt
Who are you going to call?

Visste ni att det spökar i vårat hus? Det är sant! Varje natt vid klockan 02.00 nånting så hör jag att nån går upp för trappan. Men trapstegen slutar halvvägs och slutar där. Pappa därimot säger att det är nån som slänger igen skåp dörrarna hårt på nätterna och Mamma säger att det är nån som springer runt mellan rummen på över våningen. Spöken? Oh ja! Vilket leder till mitt anti spök vapen jag har.


Det är ett Katana Duster +2 +8 against Undead svärd! För er som inte har spelat Baldur's Gate betyder det att det är jävligt bra mot spöken :D
Spöket har ingen chans!

På tal om Baldur's Gate satt jag och min kompis Tomas och spelade Baldur's Gate Dark Alliance till PS2 igårFast spelet heter egentligen "Hack and Slash Town, Dark Alliance" då det har inget med Baldur's Gate att göra. Nja nästan, lite skills och magier har samma namn och sånt. Vad är nu detta för spel? Jo det är ett Hack and Slash spel, hack and slash spel går ut på att det är du (och en vän om du har tur :D) som ska döda ALLT som rör på sig för att plocka upp saker. Antingen för att sälja eller dra på dig. Det kanske inte låter som det mest fantastiska spel som finns men det är faktiskt jätte kul! Jag och Tomas började spelet på "Hard Mode" då eftersom jag gissade på att Hard inte kan vara så svårt. Åh så fel jag hade. Första bossen tog lite runt 10 försök nånting att döda. Han drog fram lite skelett ser du. Ett skelett har 120hp kanske, jag som är en Fighter (Jag slår saker! :D) slog för ungefär 15skada per slag vilket är högsta jag kunde göra på den leveln. Får jag en Crit dör monstret på en gång, awesome. Tomas sprang runt och fjollade sig med lite eld ur händerna, fast han spelade som en tjej så... Men nu kommer det roliga, jag som var en Fighter hade mest i Armor då, jag dog på 2 slag av ett skelett. Bossen drog fram ungefär 10 stycken samtidigt. FLERA. GÅNGER.

Zerg strategin fungerade inte då. (betyder att du rusar fram och slår bara och inte undviker nått :D) Så vi hittade alla fel i spelet istället. Till exempel om båda springer full fart iväg från skeletten så kommer inte alla med. Super smart och det enda sättet att döda bossen på. Grattis, du dödade FÖRSTA bossen i spelet, woo!Reality check då, sitter och leker med mitt lov nu som jag har medans jag väntar på att börja på nästa praktik plats, Zombie hus- jag menar Elverket. Därimot ska jag springa dit imorrn och ha en praktik interjuv eller nånting sånt, tänk att alla vill göra interjuver med mig, jag börjar bli känd! Okej nog med Reality check.Därimot är det snart påsk! Woo!

RSS 2.0